Σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις

ανανεώσεις παο

[ads]

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται στον Παναθηναϊκό για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Την αρχή, στις ανανεώσεις, θα κάνει, όπως όλα δείχνουν, ο Σεμπάστιαν Λέτο και θα ακολουθήσουν οι Μολέδο και Λουντ.

[ads2]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντίνος σταρ του “Τριφυλλιού”, έχει σκοπό να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Για την ώρα, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με το μάνατζέρ του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει συζήτηση για το οικονομικό. Πρόβλημα με τα χρήματα θεωρείται απίθανο να υπάρξει λόγω της αγάπης του Σέμπα για το Σύλλογο. Οι δύο πλευρές, εξετάζουν επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2019.

Εξελίξεις στο θέμα θα έχουμε στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, όταν δηλαδή επιστρέψει η ομάδα από το Άμστερνταμ. Οριστικές εξελίξεις πιθανότατα θα υπάρξουν στις αρχές Δεκέμβρη, όπου θα γίνει και το τελικό ραντεβού με την πλευρά του παίκτη.

Μετά το Λέτο, σειρά θα πάρουν οι Μολέδο και Λουντ. Κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν, ότι τους δύο αυτούς παίκτες, η ομάδα θέλει να τους ανανεώσει, μέχρι το 2020. Η έναρξη των συζητήσεων για τις ανανεώσεις των τελευταίων, αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δείτε το προγνωστικό της ημέρας από το παιχνίδι του Εξάστερου με τη Φανταστική απόδοση των 5 και πλέον μονάδων με ένα κλικ στο σύνδεσμο Προγνωστικα Ρεάλ – Παναθηναικός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News