Σε κακή κατάσταση, αλλά υπάρχει εξήγηση

Σε κακή κατάσταση, αλλά υπάρχει εξήγηση

Οι πράσινοι μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτεςπου δείχνουν να έχουν μείνει λίγο πίσω. Οχι στο θέμα της φυσικής κατάστασης, πάντως.

Απλά οι εμφανίσεις τους έως τώρα δείχνουν ότι κάνουν χαμηλές πτήσεις και πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να βρεθούν στα ψηλά.

[ads2]

Ο ένας είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος πρέπει να κολυμπήσει στα βαθιά και να αποδείξει το γιατί θεωρείται ένα από τα next big things του «τριφυλλιού» και του ελληνικού μπάσκετ. Με κριτήριο την απόδοση στα φιλικά ο Χαραλαμπόπουλος δείχνει λίγο πιο πίσω.

Αυτό, όμως, είναι λογικό. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» ήταν και αυτό το καλοκαίρι στην… πίεση (όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, λόγω της παρουσίας του στις μικρές Εθνικές) και θέλει ειδικό πρόγραμμα για να μην… καεί και να είναι έτοιμος όταν πρέπει.

Ο άλλος είναι ο Φελντέιν. Ο Δομινικανός δεν είναι ο περσινός Φελντέιν και δείχνει ότι αν συνεχίσει έτσι, τότε όλα είναι πιθανά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News