Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη που θα καθορίσει τις εξελίξεις για το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ιδιοκτήτες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επιθυμούν να πάρουν την κατάσταση στα δικά τους χέρια μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Τετάρτη (2/3).

[ads2]

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση δεν έδωσαν το «παρών» μόνο οι τρεις συγκεκριμένοι άνδρες, αλλά και παράγοντες των ομάδων, όπως και παράγοντες της ΕΠΟ.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις ίσως και αποφάσεις αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις, αν και πρώτος στόχος είναι απ’ ό,τι φαίνεται να αλλάξει διοίκηση η ΕΠΟ, καθώς ο Γκιρτζίκης κρίνεται πλήρως αποτυχημένος και… αδιάφορος για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News