Σε διαδικασία δικαστικής διαμάχης Βιγιαφάνιες - ΠΑΟ για το πρόστιμο «μαμούθ»!

Σε διαδικασία δικαστικής διαμάχης Βιγιαφάνιες - ΠΑΟ για το πρόστιμο «μαμούθ»!

Ο Παναθηναϊκός έχει επιβάλλει το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο στον Βιγιαφάνιες για το επεισόδιο με τον Χατζηγιοβάνη, ο Αργεντινός μέσος δεν το δέχεται και η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ πήρε αναβολή για τις 6/12 με στόχο οι δύο πλευρές να τα βρουν εξωδικαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν δέχτηκε το βαρύ πρόστιμο για το επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Από εκείνο το περιστατικό πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες, ο Βιγιαφάνιες ήταν ανένδοτος, όπως και ο Παναθηναϊκός και για να επικυρωθεί το ποσό ενός τόσο μεγάλου προστίμου, αυτό θα πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί το πρωί της Δευτέρας (8/11) αλλά οι εκπρόσωποι και των δύο πλευρών ζήτησαν και πήραν αναβολή μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, με στόχο να τα βρουν εξωδικαστικά. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν το ύψος των χρημάτων μειωθεί με εκατέρωθεν υποχωρήσεις.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες θα οδηγηθούν σε μια πρωτοφανή δικαστική διαμάχη, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιριστή που είναι ενεργός στο ρόστερ και αγωνίζεται κάθε αγωνιστική με την φανέλα της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News