Σε μπελάδες η Θέλτα πριν τον ΠΑΟ

Σε μπελάδες η Θέλτα πριν τον ΠΑΟ

Σε μπελάδες είναι οι άνθρωποι της Θέλτα όσον αφορά την ετοιμότητα της έδρας τους, του ιστορικού «Μπαλαΐδος», για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 29 του μηνός, για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Οπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «La Voz De Galicia», η UEFA ήταν πολύ αυστηρή προς την ισπανική ομάδα, μετά τον έλεγχο που έκανε κλιμάκιό της, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδό της. Χρειάζεται να γίνουν πολλές επιδιορθώσεις, ενώ όπως τονίστηκε θα πρέπει να κλείσει λόγω ακαταλληλότητας μια θύρα 600 θέσεων.

[ads2]

Επίσης, υπάρχει σοβαρό θέμα με το πάρκινγκ αλλά και με την ηλεκτροδότηση. Η UEFA μάλιστα «απείλησε» τη Θέλτα πως, αν δεν είναι έτοιμο το γήπεδο μέχρι τις 24 του μήνα, θα ορίσει τον αγώνα της σε άλλο γήπεδο, με πιθανότερο το «Ντραγκάο» στην Πορτογαλία, αφού το Οπόρτο απέχει μόλις μία ώρα απ’ το Βίγο.

Ο δε πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μοουρίνιο, ήταν πολύ αγχωμένος με το όλο θέμα τονίζοντας στην εφημερίδα πως «δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Υπάρχουν πολλά ζητήματα και θα επηρεάσουν την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, ενώ από τον Παναθηναϊκό μας είπαν ότι θα έρθουν 500 με 1.000 οπαδοί τους, οι οποίοι δεν ξέρουμε ακόμη πού θα καθίσουν».

Δείτε το προγνωστικό στο Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός με απόδοση 2.08! ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News