Σε αυτό το κανάλι θα παίξει μπάλα ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο

Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Ανακοινώθηκε επισήμως από την ΕΠΟ το κανάλι που θα καλύψει όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2019-2020 από τη φάση των 16 και μετέπειτα.

Εντός ολίγων ημερών θα γνωστοποιηθούν τα ζευγάρια για τον θεσμό του Κυπέλλου και η ελληνική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως τα κανάλια Cosmotesport θα επιμεληθούν την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Συνεπώς, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να συντονιστούν στα κανάλια Cosmotesport για να παρακολουθήσουν ζωντανά το «ταξίδι» των πρασίνων φέτος στο Κύπελλο.

Αναλυτικότερα, από την σχετική ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο της Ε.Π.Ο. (Πρόεδρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Α’ Αντιπρόεδρος, Β’ Αντιπρόεδρος, Ταμίας και Εκτελεστικός Γραμματέας), να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων, αντί του κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να επιστρέψει ο κ. Κουπτσίδης στη θέση που εξαρχής κατείχε. Επίσης, με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων. Οι προκάτοχοί τους κ.κ. Λεωνίδας Θωμαΐδης και Σταύρος Ψαρόπουλος αντίστοιχα παραμένουν μέλη των Επιτροπών τους.

Έγινε αποδεκτή, μετά από διενέργεια διαγωνισμού, η προσφορά της Cosmote TV, στην οποία παραχωρούνται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-20 από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News