Σε αυτή τη θέση η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Σε αυτή τη θέση η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Κουρμπέλη και το γεγονός ότι ο Μαουρίσιο εδώ και εβδομάδες παίζει στα κόκκινα κάνουν επιτακτική την ανάγκη να έρθει “εξάρι” στις μεταγραφές.

Πάλι καλά να λέμε που “βγήκε” ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ειδάλλως ποιος ξέρει τι θα βλέπαμε για να κλειδώσει το 4-3-3 του Λάζλο Μπόλονι, στην Τούμπα.

Πάντως, ο Φραν Βέλεθ αναβαπτίστηκε σε αμυντικό χαφ και… τα είδαμε όλοι τα αποτελέσματα!

Αν πάλι διαβάσουμε ανάποδα τα παραπάνω και με δεδομένο ότι ο Γιοσίν Αγιούμπ σύντομα χαιρετάει ο Γιάννης Μπουζούκης θα έχει τις ευκαιρίες του να πρωταγωνιστήσει.

Το θέμα είναι αν και πως θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του. Ο ανταγωνισμός στις μεγάλες ομάδες είναι αμείλικτος, έχει σκληρό πρόσωπο κι είναι σημαντικό για τον ίδιο το πώς θα διαχειριστεί και θα προστατέψει τον εαυτό του και την απόφαση του προπονητή να του δώσει ευκαιρίες απέναντι σε πιο παιγμένους και σκληροτράχηλους αντιπάλους.

Όλος ο οργανισμός τον περιμένει , άλλωστε το αθλητικό του πακέτο είναι πλουσιότερο από όσα μας έχει δείξει (τουλάχιστον βάσει όσων βλέπαμε το 2018 όταν ο Γιώργος Δώνης του έδωσε το κουμάντο της ομάδας), χώρια ότι ως γηγενής και χρόνια μέλος του Παναθηναϊκού ο κόσμος βλέπει σε εκείνον μια μακροχρόνια δέσμευση με το κλαμπ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News