Να βγάλει αντίδραση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με Άρη

Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός για την 2η στροφή της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Σερβία για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (20:00), στην 2η αγωνιστική της Euroleague. Ο «εξάστερος» θέλει να αφήσει πίσω τις τρεις διαδοχικές ήττες που έριξαν το ηθικό της ομάδας και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό στην Ευρώπη.

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς εμφανίστηκε ασόβαρο στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη. Το αποτέλεσμα αποτελεί ένα σημαντικό μάθημα για τους παίκτες του Σέρβου, που καλούνται να εμφανιστούν πιο προσεκτικοί απέναντι στον Αστέρα. Και οι δύο ομάδες κουβαλούν απουσίες, αλλά εκείνες των γηπεδούχων είναι σημαντικότερες, κάτι που φάνηκε στην πρεμιέρα με την Εφές (ήττα 72-59).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί από τo Novasports Prime HD.

Ισορροπημένη παράδοση

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην τελευταία χρονικά σύγκρουση των δύο ομάδων, πέρσι τον Φλεβάρη με 79-73 στο ΟΑΚΑ. Με αυτό τον τρόπο έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών. Πλέον ταξιδεύει στην Σερβία για να πάρει το πρώτο διπλό μετά το 2017. Εκείνο το βράδυ Μάρκους Ντένμπον (16 π.) και Τζέιμς Γκιστ (16 π., 5 ρ., 3 ασ.) έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο διπλό, σε μία σεζόν που λίγο αργότερα βρήκε την ομάδα στην 4η θέση.

Ντέγιαν Ράντονιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σκληρό παιχνίδι»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στους τομείς που πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι». Διαβάστε αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω καλά που επιστρέφω στο Βελιγράδι. Θα δω φίλους αλλά την ίδια ώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Όπως πάντα παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους. Παίζουν καλή άμυνα ενώ είδαμε ότι είχαν και ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές ενώ νίκησαν και στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα. Παίζουν με πολύ ενέργεια και με επαφές και πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση.

Παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, έχουν μεγάλα κορμιά και είναι δυνατοί στη ρακέτα όπως ο Μπέντιλ και ο Μάρτιν, ενώ απέκτησαν και τον Ραντούλιτσα. Επίσης και ο Μίτροβιτς αποτελεί μία ακόμα επιλογή για εκείνους κάτω από το καλάθι. Έχουν εμπειρία και στα γκαρντ ενώ υπάρχουν και παίκτες που παίζουν καιρό μαζί. Όπως είπα πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αυτό είναι είναι πολύ σημαντικό γιατί θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση απ’ ότι στα τελευταία ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News