Σε άλλο γήπεδο ο Παναθηναϊκός, τον "ξεφτίλισε" ο Πασκουάλ

Σε άλλο γήπεδο ο Παναθηναϊκός, τον "ξεφτίλισε" ο Πασκουάλ

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ να τον τιμωρήσει σκληρά. Ήττα με 112-83 σε εξ αναβολής παιχνίδι

Οι πράσινοι έχασαν τα… αυγά και τα πασχάλια στη Ρωσία, εμφάνισαν ξανά τις γνωστές παρενέργειες. Αποτέλεσμα ακόμη μια βαριά ήττα για το σύνολο του Όντεντ Κάτας. Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη φετινή του… αγγαρεία την προσεχή Τετάρτη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με πολλά προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να μείνει νωρίς πίσω στο σκορ (16-9).

Στην συνέχεια της περιόδου ανέβασαν την επιθετική τους λειτουργία με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με τους Ρώσους μπροστά στο σκορ (26-22)

Ο Εξάστερος δεν κατάφερε να πλησιάσει στην δεύτερη περίοδο με την Ζενίτ να εκμεταλλέυεται την κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με 47-40.

Οι Ρώσοι έδειχναν ασταμάτητοι και στην τρίτη περίοδο με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό του και να φλερτάρει με μία ακόμα βαριά ήττα. (76-60)

H τέταρτη περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με του Ρώσους να επικρατούν εύκολα και τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει βαριά ήττα με 112-83

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Σε άλλο γήπεδο ο Παναθηναϊκός, τον "ξεφτίλισε" ο Πασκουάλ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News