Σε... αδιέξοδο ο Σιόβας, κλειστές οι «πόρτες» από το «Big 5»!

Σε... αδιέξοδο ο Σιόβας, κλειστές οι «πόρτες» από το «Big 5»!

Ο Δημήτρης Σιόβας ήρθε στην Ελλάδα, με σκοπό να «κλείσει» την επόμενή του μεταγραφή, είτε σε Αθήνα, είτε σε Θεσσαλονίκη, αλλά βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές από ότι φαίνεται.

Μόλις ένα 24ωρο από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, ο 33χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει μείνει χωρίς ομάδας με το «Big 5» να τον απωθεί για διαφορετικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τις συζητήσεις με τον Σιόβα με το παρελθόν του να «παίζει» το ρόλο του στην υπόθεση, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην προχωρήσει τη μεταγραφή (όπως μεταδόθηκε στο ΣΠΟΡ ΦΜ94,6), ο Μελισσανίδης παίρνει… κεφάλια στην ιδέα οποιασδήποτε σύνδεσης με την ΑΕΚ, ενώ ΠΑΟΚ και Άρης μοιάζουν πλήρεις στο κέντρο της άμυνας.

Το ενδιαφέρον μεγαλώνει για το που θα καταλήξει ο Σιόβας, του οποίου η επιθυμία είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News