Scouting Report: Σέντερ φορ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Σέντερ φορ για τον Παναθηναϊκό

Το newspao.gr σας παρουσιάζει μία λίστα από ελεύθερους σέντερ φορ κοντά στο στυλ που ψάχνει ο Δώνης με απολαβές ως και 600.000 ευρώ (450-500 θα είναι το ταβάνι για φέτος) που θα μπορούσαν να απασχολήσουν.

Αναλυτικά:

  • Αμπιολα Ντάουντα: 0 30χρονος φορ άφησε καλές εντυπώσεις στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στον Ατρόμητο με τον οποίο σκόραρε 16 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το κασέ του ήταν κοντά στις 200.000 ευρώ.
  • Τούλιο Ντε Μέλο: Στα 33 του πλέον, ο πρώην φορ των Λιλ, Παλέρμο και Βιαγιαδολίδ έμεινε ελεύθερος από την ιαπωνική Αβίσπα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
  • Άνταμ Νέμετς: Είχε μία γεμάτη διετία στη Ντιναμό Βουκουρεστίου με την οποία είχε 20 γκολ και 7 ασίστ σε 64 παιχνίδια. Στα 32 του, ο διεθνής επιθετικός ψάχνει μία τελευταία ευκαιρία σε υψηλό επίπεδο. Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί μεταξύ άλλων σε Βίλεμ, Γκενκ και Κάιζερλαουτερν. Πέρσι αμείφθηκε με 250.000 ευρώ.
  • Χαμζά Γιουνές: Ο Τυνήσιος επιθετικός εντυπωσίασε πρόπερσι στην Ξάνθη (20 γκολ και 4 ασίστ σε 28 παιχνίδια). Ακολούθησε ένα καλό εξάμηνο στην Τουρκία (16 εμφανίσεις, 7 γκολ) με την Ερζούρουμσπορ πριν κλείσει τη σεζόν στην Αλ Αχλί (15 εμφανίσεις, 3 γκολ). Έχει προταθεί στο “τριφύλλι”.
  • Βίκτορ Ανιτσεμπέ: Ο θηριώδης 30 χρονος επιθετικός βλέπει την καριέρα του να κατρακυλάει την τελευταία τριετία. Ο άλλοτε επιθετικός των Έβερτον και Γουέστ Μπρομ έμεινε ελεύθερος από ομάδα στη Β’ κατηγορία της Κίνας όπου σημείωσε 2 γκολ σε 10 παιχνίδια. Θα ρίξει τις απολαβές του αρκετά (2 εκ. πέρσι) αν βρεθεί σοβαρή πρόταση από την Ευρώπη
  • Ολεξάντρ Γκλάντκι: Έχει σπουδαία καριέρα στην πατρίδα του (106 γκολ, 55 ασίστ σε 361 παιχνίδια) και έμεινε ελεύθερος από την Τσορνομόρετς. Το κασέ του πλέον αγγίζει τις 500-600.000 ευρώ.
  • Ντάρεν Μπεντ: Στα νιάτα του ήταν εξαιρετικός φορ (είχε παίξει και στην Εθνική Αγγλίας). Στα 34 πλέον, έμεινε ελεύθερος από την Ντέρμπι και μένει να δούμε αν θα ψάξει κάτι τελευταίο για να κλείσει την καριέρα του ή αν θα αποσυρθεί από τώρα.
  • Ντάγκλας Μάτος: Έχει περάσει αρκετά χρόνια της καριέρας του στα γήπεδα της Βραζιλίας και της Ιαπωνίας, ενώ φέτος έπαιξε για έξι μήνες στην Αλάνιασπορ έχοντας 5 γκολ και 1 ασίστ σε 14 ματς.
  • Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ: Γυρολόγος στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και διεθνής με την Ιρλανδία, ο 30χρονος φορ κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από το πέρασμά του από την Ίπσουιτς.
  • Τζέιμς Ουίλσον: Δύσκολη περίπτωση και ο μόνος όχι ελεύθερος της λίστας μας. Ο 22χρονος Άγγλος φορ ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αναμένεται να τον παραχωρήσει δανεικό καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τσάμπιονσιπ.
  • Στίβεν Φλέτσερ: Τέλος, όπως έχει ήδη γνωστό, ο 31χρονος επιθετικός Ντάνι Φλέτσερ της Σέφιλντ Γουένσντεϊ απασχολεί και βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News