Scouting Report: Σέντερ μπακ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Σέντερ μπακ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση σέντερ μπακ το ερχόμενο καλοκαίρι και το newspao.gr σας παρουσιάζει λύσεις παικτών που είναι ή θα μείνουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι.

Οι παίκτες της λίστας μας είναι παίκτες που αμείβονται με μισθούς κοντά στα νέα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ (μέχρι 270-280.000 ευρώ/χρόνο).

Ροντρίγκο Ντιγκάο: Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μπακ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Σαριάχ (Η.Α.Ε.). Στο παρελθόν έχει παίξει σε Αλ Χιλάλ και Φλουμινένσε.

Βέγκαρντ Φορέν: Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τον χειμώνα 6μηνο συμβόλαιο με την Μπράιτον, ως ελεύθερος από την Μόλντε. Ο διεθνής, Νορβηγός στόπερ έχει αγωνισθεί και στην Σαουθάμπτον.

Tζόρνταν Αντέοτι: Είναι από τους παίκτες που έχουν διακριθεί φέτος με την Καέν, έχοντας ήδη 29 συμμετοχές στην Ligue 1. Το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στα 28 του, ίσως ψάξει κάτι καλύτερο στην καριέρα του. Είναι διεθνής με το Μπενίν και έχει γαλλικό διαβατήριο.

Χόρχε Φιγκάλ: Από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος Αργεντινής. Ο 23χρονος σέντερ μπακ κάνει καλή σεζόν με την Ιντεπεντιέντε και δεν είναι σίγουρο το αν θα ανανεώσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γκονζάλο Μπραντάο: Στα 30 του, ο Πορτογάλος διεθνής κεντρικός αμυντικός κάνει θετική σεζόν με την Εστορίλ. Έχει παίξει και σε Μπελενένσες, Τσάρλτον, Σιένα, Πάρμα, Τσεζένα, Κλουζ και έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του.

Γουίλφριντ Κάνον: Ο νεαρός (23) Αφρικανός (Ακτή Ελεφαντοστού) μπακ κάνει την “σεζόν της καριέρας του” μέχρι τώρα. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Άντο Ντε Χάαγκ έχει κάνει εξαιρετική χρονιά και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, έχει τραβήξει τα βλέμματα και άλλων συλλόγων.

Ρέτο Τζίγκλερ: Ο έμπειρος (31) διεθνής Ελβετός μπακ (παίζει και αριστερό μπακ) μοιάζει αναγεννημένος φέτος. Έχει 29 συμμετοχές με 9 (!) γκολ και 1 ασίστ με την Σιόν και δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι με τους Ελβετούς. Έχει αγωνισθεί, μεταξύ άλλων, σε Τότεναμ, Αμβούργο, Φενέρ και Γιουβέντους.

Ρούμπεν Ντίας: Αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα projects του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και δύσκολα δεν θα ανανεώσει με την Μπενφίκα. Αυτή τη στιγμή, ο 19χρονος μπακ είναι στην Β’ ομάδα των “αετών”, αλλά δεν του έχει γίνει ακόμη κρούση ανανέωσης.

Αλεξάντερ Ζαντάο: Αποχώρησε τον Γενάρη από την χρεοκοπημένη Ανζί και εκ τότε δεν έχει βρει άλλη ομάδα. Στα 29 του, έχει ήδη παίξει τόσο στην Βραζιλία, όσο και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γιάγια Μπανανά: Να και ο “Έλληνας” της λίστα μας. Ο 25χρονος Καμερουνέζος έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και με την παρουσία του στον Πλατανιά έχει δείξει πως αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χριστουλάκης

Βγάλε… μεροκάματο από το σπίτι σου με τον Μπετατζή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News