Scouting Report: Οκτάρια για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Οκτάρια για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει οκτάρι στην αγορά του καλοκαιριού και το newspao.gr σας παρουσιάζει πέντε επιλογές παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Θίο Βαλλς: Ο 24χρονος κεντρικός μέσος της Νιμς αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του φέτος (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ) και παράλληλα μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ και ως εξάρι.

Μάρτιν Φρίντεκ: Ο 27χρονος κεντρκός μέσος, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Βαλλς, βλέπει το συμβόλαιό του με την Σπάρτα Πράγας να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμη να μην έχει ανανεωθεί. Είναι διεθνής με τη Τσεχία και φέτος έχει 18 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ.

Ράντοσλαβ Μουράβσκι: Στα 25 του, ο Πολωνός μέσος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την Ντενίζλισπορ (27 συμμετοχές, 5 γκολ) και έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Ο πρώην παίκτης της Παλέρμο θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι αν δεν ενεργοποιηθεί η από κοινού option για μονοετή ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μαρκ Στεντέρα: Ο 24χρονος Στεντέρα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, αλλά παραμένει ένας ποιοτικός μέσος που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο του 24χρονου με το Ανόβερο λήγει το καλοκαίρι. Ως τώρα έχει 14 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ζαβιέρ Εσπινόσα: Ο 27χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα, Βιγιαρέαλ και Λεβάντε είδε την καριέρα του να κάνει βουτιά, ως που πήγε στην Τβέντε και την…αναζωπύρωσε. Φέτος έχει 1 γκολ και 4 ασίστ σε 20 παιχνίδια και στο συμβόλαιό του υπάρχει option μονοετούς ανανέωσης με επιλογή του κλαμπ. Αν δεν ενεργοποιηθεί, θα μείνει ελεύθερος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News