Scouting Report: Οι πιθανοί... ελεύθεροι της Superleague για τον Παναθηναϊκό του 2022!

Scouting Report: Οι πιθανοί... ελεύθεροι της Superleague για τον Παναθηναϊκό του 2022!

Αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την ελληνική λίγκα ενδέχεται να απασχολήσουν στο μέλλον τον Παναθηναϊκό, αν το τάιμινγκ είναι κατάλληλο και οι συνθήκες το επιτρέψουν ή το… επιβάλλουν!

Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού θα έχει τεντωμένες τις κεραίες του εντός της ελληνικής αγοράς με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θα αποκτήσουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν από τον Ιανουάριο και μετά και θα μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2022.

Το πιο ζεστό όνομα στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά του λήγουν στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είναι εκείνο του Στέφαν Σβαμπ από τον ΠΑΟΚ.

Οι Σούντγκρεν, Σάκιτς, Τζέγκο και Μπερτόλιο είναι άλλες δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μπορεί να απασχολήσουν, αν το Τριφύλλι χρειαστεί ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις (δεξί μπακ, χαφ, επιτελικός μέσος). Αν, μάλιστα, ο Άρης δεν βγει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2022, οι πιθανότητες ελευθερίας τους μπορεί και να αυξηθούν!

Ξεχωρίζει και ο Σάκχοφ, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά τίθεται ερωτηματικό σχετικά με την παραμονή του στην «Ένωση». Αβέβαιο, είναι το μέλλον του Μανδά στον Ατρόμητο, αλλά και του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που υπέγραψε μονοετές στο Περιστέρι.

Το scouting report κλείνει με το όνομα του Λοντίγκιν, του έμπειρου τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, αν κριθεί απαραίτητο από τους «πράσινους» για την προσθήκη ενός ακόμα γκολκίπερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News