Scouting Report: Η τελευταία ευκαιρία του Μακέντα!

Ανεβαίνει στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Φεντερίκο Μακέντα για τη θέση του σέντερ φορ και το newspao.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αγωνιστικό προφίλ του Ιταλού ποδοσφαιριστή.

Για το πως έφτασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Νοβάρα τα έχουμε χιλιοπεί. Ο 27χρονος επιθετικός έρχεται σε μία καλή ηλικία προκειμένου να παίξει σε μία ομάδα με “ειδικό βάρος” στην φανέλα, στην τελευταία (;) του ευκαιρία για να σώσει την καριέρα του. Πάμε, όμως, στο αγωνιστικό του προφίλ.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φημίζεται για το τελείωμά του στις φάσεις (το οποίο σίγουρα δεν είναι κακό, αλλά δεν μπορείς -ως τώρα- να τον χαρακτηρίσεις ως killer). Έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση, παίζει καλά με πλάτη, συνεργάζεται καλά με τους συμπαίκτες του και έχει καλή κάθετη πάσα.

Επιπλέον, δεν φημίζεται για τη συμμετοχή του στα ανασταλτικά καθήκοντα της ομάδας του, ενώ είναι σημαντικό πως προέρχεται από γεμάτες χρονιές χωρίς τραυματισμούς. Τέλος, το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι δείχνει και ο ίδιος να έχει καταλάβει ότι αν αρπάξει αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά, τότε μόνο χαμένος δεν θα βγει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News