Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για 1-2 εξτρέμ και το newspao.gr σας παρουσιάζει τέσσερις οικονομικές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Αναλυτικά:

Γκεόργκε Γκροζάφ: Στα 29 του, ο διεθνής Ρουμάνος έχει αναστήσει την καριέρα του με τα χρώματα της Κισβάρντα στην Ουγγαρία μετρώντας 8 γκολ και 5 ασίστ σε 25 συμμετοχές. Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη των Ντιναμό Βουκουρεστίου, Μπούρσασπορ και Τερέκ Γκρόζνι λήγει το καλοκαίρι, όταν και θα ψάξει να εκμεταλλευτεί το τελευταίο 15μηνο του στην Ουγγαρία.

Ζόντι Λουκόκι: Στα 27 του, ο πρώην παίκτης των Άγιαξ και Τσβόλε έχει μία γεμάτη, εξαιρετική, πενταετία στην Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Έχει ανεβάσει τις μετοχές του, έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Λ.Δ. του Κονγκό και σύντομα θα ανεβάσει και το κασέ του (φέτος παίρνει περίπου 250.000 ευρώ). Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και φέτος έχει 9 γκολ και 1 ασίστ σε 23 παιχνίδια.

Αλεξάντρου Παούν: Ο δεύτερος Ρουμάνος της λίστας μας. Ο 24χρονος Παούν βλέπει το συμβόλαιό του με την Κλουζ να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δείχνει έτοιμος, στα 24 του, για το step up στην καριέρα του. Φέτος έχει 7 γκολ και 8 ασίστ σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμπντελάχ Ζουμπίρ: Ο 28χρονος Γαλλομαροκινός εξτρέμ κάνει τη σεζόν της καριέρας του με τα χρώματα της Καραμπάγκ και είναι έτοιμος να την εξαργυρώσει με μεγαλύτερο συμβόλαιο ή μεταγραφή σε καλύτερο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος εξτρέμ, με καριέρα σε Λεσκίν, Γκρενόμπλ, Ιστρ, Χιμπέρνιαν, Πετρολούλ και Λανς, φέτος έχει 12 ασίστ και 7 γκολ σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News