Scouting Report: Επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί το καλοκαίρι με επιθετικό για να πλαισιώσει τους Μπεργκ και Μολίνς (και Λέτο, εφόσον μείνει) και το newspao.gr σας παρουσιάζει προσεχώς ελεύθερους επιθετικούς που ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να αποκτήσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Οι παίκτες που παρουσιάζονται είναι στα πλαίσια της νέας οικονομικής πολιτικής της ΠΑΕ.

Τζίμι Μπριάντ: Ο επιθετικός της Γκίγκαμπ φέτος κάνει καλή σεζόν με 10 γκολ και 5 ασίστ σε 31 ματς και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Στα 31 του, πιθανώς να ψάξει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ομάδα που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κρίστιαν Μενέντεζ: Ο 28χρονος φορ της Τουκουμάν κάνει καλή σεζόν στην Αργεντινή (15 ματς/7 γκολ) και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων της χώρας του.

Κρίστιαν Νέμεθ: Ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός βρήκε τον εαυτό του στην Αλ Γκαράφα (12 ματς/5 γκολ, 2 ασίστ) και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Λίβερπουλ αποτελεί μία ενδιαφέρουσα λύση, αφού μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις.

Σέρχιο Ντούτρα: Ο έμπειρος (28 χρονών), Βραζιλιάνος φορ θα μείνει ελεύθερος -εκτός απροόπτου- από την Βάσκο Ντα Γκάμα και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει παίξει ξανά στην Ευρώπη για χάρη της Λόκερεν στο Βέλγιο.

Τζέιμι Μακλάρεν: Ο διεθνής Αυστραλός φορ κάνει ακόμη μία σούπερ σεζόν στην Μπρίσμπεϊν Ρόουρ έχοντας 14 γκολ και 2 ασίστ σε 22 παιχνίδια, ενώ κλήθηκε και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Είναι μόλις 23ων και αποτελεί μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Ρικάρντο Μανιέρο: Ο φορ της Μπάρι μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Στα 29 του, έχει παίξει και σε Κατάνια, Γιουβέντους, Πεσκάρα και άλλες ιταλικές ομάδες. Φέτος, σε 27 ματς έχει 6 γκολ και 2 ασίστ.

Άρτουρ Σόμπιχ: Ο διεθνής Πολωνός δεν κάνει καλή σεζόν με το Ανόβερο φέτος (3 γκολ σε 18 ματς) και λογικά θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Είναι σε καλή ηλικία, 26 χρονών, και με καλές σεζόν στην πατρίδα του.

Μαρουάν Σαμάκ: Είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Κάρντιφ Σίτι. Σπουδαία καριέρα σε Μπορντό, έχει περάσει από Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας, είναι διεθνής, αλλά και 33ων ετών.

Κάρλτον Κόουλ: Στα μάτια μας είναι τελειωμένος, ωστόσο ο μόνος λόγος που μπαίνει στη λίστα είναι το “βαρύ” όνομά του. Ο διεθνής Άγγλος φορ, στα 33 του, έχει πίσω του πλούσια καριέρα σε Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Σέλτικ και κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από το Σακραμέντο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χριστουλάκης

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News