Scouting Report: Ελεύθεροι strikers για τον Παναθηναϊκό

Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Μπεργκ από την Αλ Αΐν

Ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού σε περίπτωση που ο Φεντερίκο Μακέντα πωληθεί το καλοκαίρι και το newspao.gr σας παρουσιάζει περιπτώσεις προσεχώς ελεύθερων επιθετικών.

Αναλυτικά:

Μάρκους Μπεργκ: Ο Σουηδός φορ θα αποχωρήσει από την Κράσνονταρ το καλοκαίρι και αναμένεται να ψάξει το τελευταίο (;) συμβόλαιο της καριέρας του. Ο 33χρονος επιθετικός έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και η επιστροφή του δεν μοιάζει απίθανη αν αποχωρήσει ο Μακέντα.

Κρίστιαν Γκίτκαϊερ: Ο Δανός διεθνής επιθετικός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και στα 29 του θα ψάξει για το κάτι παραπάνω από την Λεχ Πόζναν με την οποία φέτος έχει 18 γκολ και 3 ασίστ σε 27 παιχνίδια.
Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς: Από τους διακριθέντες επιθετικούς στη Ρωσία, ο 28χρονος Σέρβος κάνει μία αρκετά καλή σεζόν με την Όρενμπουργκ (9 γκολ, 1 ασίστ, 21 παιχνίδια) και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.
Μίκαελ Ισάκ: Το καλοκαίρι του 2017, ο Σουηδός επιθετικός προτίμησε την Νυρεμβέργη από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο κύκλος του στη γερμανική ομάδα έχει κλείσει και το καλοκαίρι θα συνεχίσει αλλού. Έχει παίξει -μεταξύ άλλων- και σε Πάρμα & Κολωνία και είναι διεθνής με τη Σουηδία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News