Scouting Report: Ελεύθεροι σέντερ μπακ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι σέντερ μπακ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για σέντερ μπακ και το newspao.gr κάνει scouting και παρουσιάζει περιπτώσεις παικτών που είτε είναι ελεύθεροι το καλοκαίρι, είτε μένουν ελεύθεροι, με κασέ που να μην ξεπερνάει τις 350-400.000 ευρώ (το πολύ) και θα μπορούσαν να ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Μαρκ Ουίλσον: Ο Ιρλανδός σέντερ μπακ μένει ελεύθερος από την Μπόλτον έχοντας φέτος 17 εμφανίσεις. Στο παρελθόν έχει παίξει και στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ -στα 31 του- είναι 25 φορές διεθνής.

Όλιβερ Χέσινγκ: Βασικός στην Χάνσα Ροστόκ στην 3η κατηγορία της Γερμανίας. Ο 26χρονος στόπερ είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και έχει αρκετά χαμηλό κασέ. Στο παρελθόν έχει παίξει και στην Βέρντερ Βρέμης.

Bινθέντ Σάσο: Ο 28χρονος στόπερ της Μπελενένσες μένει ελεύθερος μετά από μία διετία καλών παρουσιών στην Πορτογαλία. Φέτος έχει 32 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Ζάρκο Τομάσεβιτς: Βασικό μέλος στην Οστένδη και στην Εθνική Μαυροβουνίου, ο 29χρονος μπακ μένει ελεύθερος έχοντας φέτος 21 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News