Scouting Report: Ελεύθεροι δεξιοί μπακ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι δεξιοί μπακ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για εύρεση δεξιού μπακ, σε περίπτωση που ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν συνεχίσει στην ομάδα. Στη λίστα είναι ο Εμίλιο Ενσουέ. Το newspao.gr κάνει scouting και σας παρουσιάζει περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν και το συμβόλαιό τους κυμαίνεται σε επίπεδα που θα μπορούσε να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

Τζιούλιο Ντονάτι: Στα 29 του, προέρχεται από μια σεζόν όπου ήταν σχεδόν παρκαρισμένος στην Μάιντζ. Οι μετοχές του (και το κασέ) άλλοτε παίκτη των Ίντερ και Λεβερκούσεν έχουν πέσει, με τον ίδιο να ψάχνει μία ευκαιρία να ξαναβάλει την καριέρα του στην σωστή τροχιά.

Μόζες Οντουμπαγιο: Ο ταχύτατος φουλ μπακ της Μπρέντφορντ μένει φέτος ελεύθερος από την αγγλική ομάδα μετρώντας 34 συμμετοχές (1 ασίστ). Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τσαμπίονσιπ. Τέλος, ο 25χρονος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας.

Φραν Τούντορ: Ο 23χρονος που αποχώρησε από την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού το 2015 για να πάει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ βλέπει το συμβόλαιό του με τους Κροάτες να ολοκληρώνεται φέτος χωρίς να γνωρίζει αν θα ανανεωθεί ή όχι. Για αυτή τη σεζόν είχε 23 εμφανίσεις (1 γκολ), ενώ έχει γίνει και διεθνής με την Κροατία.

Mάριο Σαμπιρίσι: Ο 26χρονος αποτελεί εδώ και χρόνια έναν αρκετά σταθερό μπακ στην Serie B της Ιταλίας. Το συμβόλαιο του με την Κροτόνε λήγει φέτος, μετρώντας 33 συμμετοχές.

Εμίλιο Ενσουέ: Έχουν γραφτεί πολλές σελίδες για τον 29χρονο πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ που δεδομένα απασχολεί.

Ντάνιαλ Εσμαεϊλιφάρ: Ο 26χρονος Ιρανός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα της χώρας του με την Τράκτορ Σάζι. Το συμβόλαιο του λήγει φέτος, ενώ για τη σεζόν 2018-19 μέτρησε 26 εμφανίσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News