Scouting Report: Ελεύθεροι αμυντικοί χαφ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι αμυντικοί χαφ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ψάξει να ενισχυθεί με έναν αμυντικό χαφ το καλοκαίρι και το newspao.gr σας παρουσιάζει τέσσερις προσιτές επιλογές προσεχώς ελεύθερων παικτών.

Αναλυτικά:

Ρούμπεν Πίντο: Ο Πορτογάλος χαφ βλέπει την καριέρα του την τελευταία τριετία (από όταν μεταγράφηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) να έχει ανοδική πορεία και δεν αποκλείεται να ψάξει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Στο παρελθόν έχει περάσει από Μπενφίκα και Μπελενένσες, ενώ φέτος έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 14 παιχνίδια.

Καμοέλο Μοκότζο: Ο βραχύσωμος χαφ αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση με γεμάτες χρονιές, καλή ηλικία (29 ετών), ενώ παράλληλα είναι διεθνής (Ν. Αφρική) και πολυθεσίτης (παίζει και ως “8” και ως δεξί μπακ). Το συμβόλαιό του με την Μπρέντφορντ (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) λήγει φέτος.

Χουάν Ντομίνγκεζ: Ο 30χρονος αμυντικός χαφ εδώ και 1,5 χρόνο πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Στουρμ Γκρατζ, έχοντας επαναφέρει την καριέρα του σε ικανοποιητική τροχιά. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, φέτος έχει 25 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έχει περάσει και από τις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μαγιόρκα και Ρέους Ντεπορτιού.

Μάικελ Κίφτενμπελντ: Ο 29χρονος παίκτης της Μπέρμιγχαμ βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται φέτος, ωστόσο +1 όρος που υπάρχει στη σύμβαση. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί αρκετά (4 συμμετοχές), καθώς προέρχεται από ρήξη χιαστού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News