Scouting Report: Ελεύθερα δεκάρια για τον Παναθηναϊκό

toral

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το αν ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει δεκάρι ή όχι, αφού ο Γιώργος Δώνης (ή ο επόμενος προπονητής της ομάδας) θα είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει το πως θα χρησιμοποιούνται οι Αγιούμπ και Μπουζούκης σε περίπτωση που δεν παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ.

To newspao.gr “βγαίνει στην αγορά” και σας παρουσιάζει τρεις περιπτώσεις ελεύθερων παικτών για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Νέεσκενς Κεμπάνο: Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Φούλαμ ετοιμάζεται να αποχωρήσει μετά από τέσσερα χρόνια από την ομάδα του Λονδίνου προκειμένου να βρει την ομάδα που θα αναστήσει την καριέρα του. Στο παρελθόν έχε αγωνιστεί σε Καέν, Παρί Σεν Ζερμέν, Σαρλεουά και Γκενκ, ενώ είναι 21 φορές διεθνής με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Τζον Τοράλ: Ταλαντούχος, αλλά με συχνά προβλήματα τραυματισμού. Ο Ισπανός πρώην παίκτης των Άρσεναλ, Μπέρμιγχαμ, Γρανάδα και Ρέιντζερς αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια στην Χαλ και γενικότερα αντιμετωπίζει διάφορα μυικά προβλήματα. Αν είναι υγιής, η ποιότητά του είναι δεδομένη. Φέτος έχει 1 γκολ και 3 ασίστ σε 10 συμμετοχές.

Έκτορ Εβέλ: Ο τρίτος της λίστας μας, και επίσης Ισπανός, είναι ο Έκτορ Εβέλ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας ήταν επιλογή του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τον έφερε από την Άντο Ντε Χάαγκ. Η πορεία του σημειώνει ανοδική πορεία και φέτος έχει 6 ασίστ και 3 γκολ σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News