Scouting Report: Ελεύθεροι χαφ για τον Παναθηναϊκο

Scouting Report: Ελεύθεροι χαφ για τον Παναθηναϊκο

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για αμυντικό, επιτελικό χαφ και ίσως -και- 8άρι και το newspao.gr κάνει scouting βρίσκοντας περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι ή που είναι ήδη ελεύθεροι και είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Φράνκο Μάζουρεκ: Ο επιτελικός του Παναιτωλικού απασχολεί και είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση “10”.

Ρούναρ Σιγκουρτζόνσον: Ο διεθνής Ισλανδός χαφ μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς. Φέτος λόγω τραυματισμού έπαιξε μόλις 13 φορές, ωστόσο -αν και 6αρι- μοίρασε 5 ασίστς!

Άζερ Μπουτσουλάντζιτς: Ο 27χρονος Βόσνιος, που μέτρησε 29 συμμετοχές με τον Ατρόμητο φέτος, είχε γραφτεί ως υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό πριν από μερικές εβδομάδες.

Ζοσέ Μάουρι: Ο 22χρονος δεν υπολογίζεται από τη Μίλαν και λογικά θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Έχει ταλέντο και θα ψάξει μία ομάδα για να το ξεδιπλώσει.

Νικολά Ριγκόνι: 8άρι, όπως και ο Μάουρι, ο Ριγκόνι βλέπει το συμβόλαιό του με την Κιέβο Βερόνα να ολοκληρώνεται. Φέτος, ο 28χρονος, έχει -ως τώρα- 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Φιλίπε Σοάρες: Είναι μόλις 19 ετών και ήταν μία από τις αποκαλύψεις του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του με την Εστορίλ λήγει φέτος, με τον ίδιο να μην έχει αποδεχτεί -ακόμα- την πρόταση των Πορτογάλων. Φέτος είχε ως δεκάρι 35 παιχνίδια με 3 γκολ κ 6 ασίστ.

Μάρκους Μάντισον: Ο 25χρονος αποτέλεσε το βασικό δεκάρι της Πιτέρμπορο στην 3η κατηγορία Αγγλίας. Το συμβόλαιό του, αν δεν ανανεωθεί, λήγει φέτος, σε μία σεζόν που μέτρησε 10 γκολ και 21 ασίστ σε 43 αγώνες.

Ράφαελ Χολτσχάουσερ: Ο υψηλόσωμος χαφ (παίζει από το 6 ως το 10) έμεινε ελεύθερος με την Γκρασχόπερς και γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό προ εβδομάδων. “Παίζει” και για την ΑΕΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News