Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ενόχ για τις θέσεις “6-8”, ενώ ψάχνει και για εξτρέμ. Πρώτος στόχος παραμένει ο Μουνιέ, ενώ εξετάζονται και άλλοι (Ιμπάνιεζ). Το newspao.gr παρουσιάζει ελεύθερους παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα πέρα από το συμβόλαιό τους.

Ασκάν Ντεζάγκα: Ο Ιρανός διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν κάποιες διερευνητικές επαφές, ωστόσο σε πρώτη φάση δεν προχώρησε η απόκτησή του. Είναι 31 ετών.

Νικολά Μορίς Μπελέι: Στα 32 του, ο πρώην παίκτης της Μπορντό κυκλοφορεί ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας και έχει μεγάλη καριέρα σε Μπορντό, Μονακό και Σοσό.

Άνις Μπεν-Χατίρα: Ο 29χρονος Τυνήσιος (γερμανικό διαβατήριο) έμεινε ελεύθερος από την Γκαζιάντεπσπορ,, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Άιντραχτ, Αμβούργο και Χέρτα. Έχει “θεματάκια” με τον χαρακτήρα του.

Τομάς Ντε Βινσέντι: Γνωστός από το πέρασμά του από ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός (ιταλικό διαβατήριο) έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ. Παίζει τόσο ως “δεκάρι”, όσο και ως εξτρεμ, ενώ ειναι 29 ετών.

Ισμαίλ Αϊσάτι: Ο 29χρονος Μαροκινός (Ολλανδικό διαβατήριο) έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ. Παίζει και ως εξτρέμ και ως “8άρι” και ως 10άρι. Έχει παίξει και σε Τβέντε, PSV και Άγιαξ.

Κάρλος Ντε Πένα: Ο 25χρονος Ουρουγουανός αποχώρησε από την Μίντλεσμπρο και παραμένει ελεύθερος. Έχει παίξει και στην Οβιέδο ως δανεικός.

Μαρκ Γκονζάλεζ: Ο 33χρονος Χιλιανός σταρ έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει τεράστια καριέρα με συμμετοχές σε Λίβερπουλ, Σοσιεδάδ, Μπέτις και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ είναι 56 φορές διεθνής.

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Ο Ισπανός σταρ έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ. Έχει τεράστια καριέρα σε Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Άτλετικο Μαδρίτης και Μπενφίκα και είναι διεθνής, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πτωτική πορεία.

Βόλκαν Σεν: Η καλύτερη περίπτωση από όλες. Σε καλή ηλικία (30), με γεμάτες σεζόν, ο διεθνής Τούρκος εξτρέμ έχει προταθεί εδώ και ένα μήνα στον Παναθηναϊκό από τον μάνατζερ του Γουακάσο. Έχει, όμως, υψηλό κασέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News