Scouting Report: Δεξιά μπακ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Δεξιά μπακ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη θέση του δεξιού μπακ και το newspao.gr σας παρουσιάζει μερικές περιπτώσεις προσεχώς (ή ήδη) ελευθέρων παικτών που θα μπορούσε να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός χωρίς να καταβάλλει κάποιο οικονομικό αντίτιμο.

Οι παίκτες που παρουσιάζονται είναι κοντά στα νέα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Βαλεντίνος Βλάχος: Ξεκινάμε με αυτόν που έχει ακουστεί περισσότερο από όλους. Ο Έλληνας μπακ μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και έχει γραφτεί ουκ λίγες φορές για το “τριφύλλι”. Μένει να δούμε αν όντως θα γυρίσει στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Καμίλ Τσορέκτσι: Ο 25χρονος μπακ της Εσκισεχάιρσπορ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. Ο βραχύσωμος (1.73) μπακ διακρίνεται για την ταχύτητά του και τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Φέτος έχει 23 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ με την τούρκικη ομάδα. Τέλος, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ.

Τσίμο Ναβάρο: Ο 27χρονος μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως σεντέρ μπακ και ως αριστερό μπακ, μένει ελεύθερος από την Αλμερία το ερχόμενο καλοκαίρι. Προέρχεται από γεμάτες σεζόν (φέτος έχει 29 συμμετοχές και 1 γκολ και 1 ασίστ).

Λουκ Τσάμπερς: Αν και βρίσκεται στα 31 του, ο Άγγλος μπακ της Ίπσουιτς κάνει εξαιρετική σεζόν. Με 4 γκολ σε 43 (!) εμφανίσεις, είναι ανάμεσα στους διακριθέντες της ομάδας του.

Κέλβιν Λέερνταμ: Ο 26χρονος Ολλανδός μπακ κάνει σούπερ σεζόν με την Φιτέσε και έχει ήδη ενημερώσει πως δεν θα ανανεώσει με τους “κιτρινόμαυρους”. Ο ταλαντούχος μπακ έχει φέτος 6 ασίστ και 2 γκολ σε 30 ματς και θέλει να εξαργυρώσει τις τελευταίες, καλές του σεζόν, με την μετακίνησή του σε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα.

Μάρκο Πέτκοβιτς: Από τις αποκαλύψεις του φετινού σέρβικου πρωταθλήματος. Ο αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα κάνει μία αρκετά καλή χρονιά και μάλιστα, στα 24 του, κλήθηκε στην εθνική Σερβίας.

Έρος Πισάνο: Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί επί Αντρέα Στραματσόνι, ο 30χρονος Ιταλός βλέπει το συμβόλαιό του με την Ελλάς Βερόνα να ολοκληρώνεται φέτος. Έχει κάνει θετική σεζόν (25 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ) και θα ψάξει να επιστρέψει στην Serie A.

Γιάννης Σκόνδρας: Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ υπέγραψε τον χειμώνα 6μηνο συμβόλαιο με την Χάμιλτον στην Σκωτία. Μετράει 11 εμφανίσεις και 1 ασίστ και ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα ανανεώσει ή όχι το καλοκαίρι.

Τζόι Ο’Μπράιεν: Ο έμπειρος(31) μπακ κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από την Γουέστ Χαμ. Ο διεθνής Ιρλανδός έχει πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας και διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητά του στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μπράιαν Λόυι: Πέρσι το καλοκαίρι δεν ανανέωσε με τον Αστέρα Τρίπολης θέλοντας να εξαργυρώσει τις καλές του εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης με ένα καλό συμβόλαιο σε μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό δεν έγινε ποτέ και έτσι, κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Χριστουλάκης

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News