Scouting Report: "Δεκάρια" για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: "Δεκάρια" για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει “δεκάρι” την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και το newspao.gr “βγαίνει στην αγορά” και σας παρουσιάζει αξιόλογες περιπτώσεις παικτών που είτε μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, είτε είναι ήδη ελεύθεροι.

Οι παίκτες που ακολουθούν είναι αθλητές με ετήσιο μισθό κοντά στις 250.000 ευρώ, έτσι ώστε να αντιστοιχούν στα νέα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.

Σιλβέν Μαρβό: Ο 31χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός κάνει καλή σεζόν με την Λοριέντ και σε 26 εμφανίσεις έχει 5 γκολ και 6 ασίστ. Είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τις Ρεν και Νιουκάστλ τα προηγούμενα χρόνια.

Χάρις Ντούλιεβιτς: Ο Βόσνιος επιτελικός της Σαράγιεβο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με 2 γκολ και 10 ασίστ σε 27 ματς. Στα 23 του, έγινε διεθνής και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, θεωρείται σίγουρο πως θα ενδιαφερθούν πολλοί για την απόκτησή του.

Όλιβερ Μπουφ: Στα 24 του, διακρίθηκε με την φανέλα της Ζυρίχης έχοντας φέτος 26 συμμετοχές με 8 γκολ και 6 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Έρικ Φάλκενμπουργκ: Είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και επί Αναστασίου. Ο ταλαντούχος Ολλανδός φέτος έχει 30 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ με την Βίλεμ και φαίνεται πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Είναι 28 χρονών.

Ρόμπερτ Ζουλάι: Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Γκρόιτερ Φιρθ (24 συμμετοχές, 6 γκολ, 5 ασίστ) του άνοιξαν την πόρτα της εθνικής Αυστρίας. Στα 25 του, θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα ανανεώσει για να βρει κάτι καλύτερο από την Β’ Γερμανίας.

Μάρτιν Τόνσο: Ο Αργεντινός ξεχώρισε φέτος με τον Ατρόμητο έχοντας 8 γκολ και 1 ασίστ σε 34 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο ανάμεσα στην ομάδα του Περιστερίου και στον 27χρονο υπάρχει οψιόν για άλλον έναν χρόνο.

Mπέντζαμιν Κορνιέ: Δεν υπολογίζεται από πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει στην Σεντ Ετιέν. Ο 30χρονος Γάλλος φέτος έχει μόλις 10 ολιγόλεπτες συμμετοχές (1 γκολ) και θεωρείται βέβαιο πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Αλεξάντερ Μπαουμγιοχάν: Έχει γραφτεί για τον Παναθηναϊκό ο 30χρονος μέσος που δεν θα συνεχίσει στην Χέρτα μετά το καλοκαίρι. Έχει παίξει σε Σάλκε, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ και φέτος δεν έχει αγωνισθεί καθόλου, καθώς δεν υπολογίζεται.

Τζέιμς Τροΐσι: Στα 28 του φαίνεται πως βρήκε την “Ιθάκη” του στην Μέλμπουρν Βίκτορι. Έχει φορέσει -ανεπιτυχώς- τις φανέλες των Νιούκαστλ, Γιουβέντους και Αταλάντα, ωστόσο φέτος κάνει καλή χρονιά με 6 γκολ και 5 ασίστ σε 24 ματς. Είναι διεθνής με την εθνική Αυστραλίας και κατέχει ιταλικό διαβατήριο.

Ντάνιελ Κόλαρ: Ο μόνος ελεύθερος της λίστας μας. Ο 31χρονος, Τσέχος, διεθνής έλυσε το συμβόλαιό του με την Γκαζιάντεπσπορ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει κάνει εξαιρετική πορεία με τις Σπάρτα Πράγας και Βικτόρια Πλζεν στο παρελθόν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χριστουλάκης

Τρεις επιλογές, για τον ημιτελικό του Champions League, σε αποδόσεις «φωτιά»: Προγνωστικά Ρεάλ – Ατλέτικο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News