Scouting Report: Αριστερά μπακ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Αριστερά μπακ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νίκλας Χουλτ και σκανάρει την αγορά για να βρει φθηνά αριστερά μπακ. Το newspao.gr παρουσιάζει μία λίστα με παίκτες που θα μείνουν προσεχώς (ή το καλοκαίρι) ελεύθεροι και έχουν και χαμηλά συμβόλαια.

Μάρτσελ Σέφερ: Ο διεθνής Γερμανός μπακ μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες από τους Τάμπα Μπέι Ρόουντις των Η.Π.Α.. Ο 33χρονος με πλούσια καριέρα στην Βόλφσμπουργκ έχει αισθητά πεσμένο κασέ σε σχέση με την εποχή όπου αγωνίζονταν στους “λύκους”.

Ζοάν Οριόλ: Ο 30χρονος Ισπανός μπακ ήταν μία από τις μεταγραφικές εκπλήξεις της φετινής Σούπερ Λιγκ, αφού υπέγραψε στον Ατρόμητο για 1+1 χρόνια, ερχόμενος από την Μαγιόρκα. Στο παρελθόν έχει παίξει και στην Βιγιαρεάλ, ενώ ο περιορισμένος χρόνος που έχει στο Περιστέρι του έχουν δημιουργήσει τις πρώτες τάσεις φυγής.

Κωνσταντίνος Γιαννούλης: Έχει ακουστεί ξανά για τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Αστέρα Τρίπολης βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ρομπέρτο Λάγκο: Άλλος ένας παίκτης που έχει ξανακουστεί (2011) για τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός μπακ του ΑΠΟΕΛ έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τους Κύπριους. Είναι 32 χρονών και έχει παίξει και σε Θέλτα και Χετάφε.

Μεχράν Μεχρ: Στα 19 του, θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στο Ιρανικό ποδόσφαιρο. Το συμβόλαίο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ανήκει στην Ζομπ Αχάν, όπου είναι βασικός.

Ρόναλτ Μεταρίτα: Ο 23χρονος διεθνής Κοσταρικανός βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν, καθώς πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις τόσο με την εθνική του ομάδα, όσο και με την New York City FC. Μένει ελεύθερος τον Δεκέμβρη.

Mπερκάν Εμίρ: Ο 29χρονος Τούρκος μπακ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Αλάνιασπορ, στην οποία φέτος έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Βίτορ Μπρούνο: Γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Πόρτο. Περιπλανήθηκε σε αρκετές ομάδες, ενώ φέτος είναι στην Μποαβίστα, με την οποία έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Γιοέλ Βαν Νιφ: Δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γκρόνινγκεν ο Ολλανδός μπακ. Στα 25 του, αναμένεται να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, άρα δεν θα έχει μεγάλο κόστος η απόκτησή του τον Γενάρη.

Σεμπάστιαν Μποένις: Ο διεθνής Πολωνός έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την 1860 Μονάχο και δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα 30 του, ο πρώην παίκτης των Σάλκε, Βέρντερ και Λεβερκούσεν, έχει αισθητά πεσμένο κασέ.

Νασέρ Αλίι: Ο Αλβανός μπακ δεν αποτελεί κάποια “καλή” περίπτωση, ωστόσο τον γράφουμε στη λίστα μας καθώς είχε απασχολήσει το καλοκαίρι (τελικά αποκτήθηκε ο Ινσούα). Ο διεθνής αμυντικός έμεινε, τελικά, ελεύθερος από την Καιζερλάουτερν, αφού καμία άλλη ομάδα δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Κονστάντ Τζακπά: Ο διεθνής Ιβοριανός με πλούσια καριέρα στην Γερμανία (Λεβερκούσεν, Ανόβερο, Άιντραχτ και Νυρεμβέργη) κυκλοφορεί ελεύθερος από το καλοκαίρι στα 31 του.

Χουάν Ράφαελ Φουέντες: Ακόμη ένας free agent είναι ο 27χρονος Ισπανός πρώην παίκτης της Οσασούνα με καριέρα και στις Εσπανιόλ και Κόρδομπα.

Φλόριαν Μαράνζ: Ο 31 ετών πρώην παίκτης των Μπαστία, Κρίσταλ Παλάς, Μπορντό, Σοσό, Νανσί και Χάβρης παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι και αποτελεί σίγουρα μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Τζούλιαν Παλμιέρι: Ο 30χρονος Γάλλος μπακ έμεινε ελεύθερος από την Λιλ και δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει πλούσια καριέρα στα γαλλικά γήπεδα, ενώ είναι ερωτηματικό το κασέ του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News