Το σχόλιο του Στραματσόνι για την κλήρωση

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για Μπουρούση

Συγκρατημένες δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στην ιστοσελίδα του Τριφυλλιού για την κλήρωση του Παναθηναϊκού, με μια εκ των ΑΪΚ Στοκχόλμης ή Γιουρόπα, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο θα αρχίσει να δουλεύει ο Παναθηναϊκός ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Europa League όπως τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Αναφερόμενος στα δύο αυτά παιχνίδια, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αντρέα Στραματσόνι, δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα εξής: «Είναι σημαντικό ότι ξέρουμε πλέον τα ονόματα των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε στην τρίτη προκριματική φάση της διοργάνωσης, γιατί τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτή και να δουλέψουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Έχουμε αποφασίσει στην ομάδα να κάνουμε διπλές προπονήσεις το επόμενο διάστημα και να αυξήσουμε τον ρυθμό έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν ήδη επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News