Σχόλιο με... νόημα από Ζιλμπέρτο!

Σχόλιο με... νόημα από Ζιλμπέρτο!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έσπευσε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τα μηνύματα, που του στέλνουν καθημερινά σχετικά με το ενδεχόμενο να ανάληψης της θέσης του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι».

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό εντείνουν την προσπάθεια για να πείσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, ο Βραζιλιάνος ευχαρίστησε τον κόσμο του «τριφυλλιού» για τα μηνύματά του.

[ads2]

Ο Βραζιλιάνος δεν απάντησε στο αν θα αποδεχτεί την πρόταση, που φέρεται να του έχει καταθέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως φρόντισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό από την εποχή, που αγωνίζονταν στην Ελλάδα, με το τριφύλλι στο στήθος.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έγραψε: «Γεια σε όσους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα στήριξης που μου στείλατε. Ήταν πολύ σημαντικά για μένα».

Όπως ήταν φυσικό, για μια ακόμα φορά αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να του ζητήσουν να επιστρέψει στο «τριφύλλι» από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

njnjnj

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News