Σχεδόν αλάνθαστος από την περιφέρεια!

Ιωνικός - Παναθηναϊκός 53-79: Highlights - Video

Θετικός για ένα ακόμα παιχνίδι ο Λευτέρης Μποχωρίδης που πλήγωσε την πρώην ομάδα του με εννιά ποντάκια (2/3 τρίποντα).

Θετικός για ένα ακόμα παιχνίδι ο Λευτέρης Μποχωρίδης που πλήγωσε την πρώην ομάδα του με εννιά ποντάκια (2/3 τρίποντα).

Το 48% από τη γραμμή του τριπόντου είναι εξαιρετικό ποσοστό για τον 27χρονο γκαρντ που πήρε το καλοκαίρι την δεύτερη ευκαιρία που επιζητούσε για να δείξει τι μπορεί να κάνει σε τοπ επίπεδο, την πρώτη φορά οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω και δεν είχαμε ολοκληρωμένη εικόνα του.

Ο παίκτης νιώθει πολύ καλύτερα παίζοντας 15 λεπτά μ.ο στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά στην Ευρωλίγκα όπου δυσκολεύεται, χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνισή του κόντρα στη Φενέρ όπου είχε 5 λάθη (!) σε μόλις 17 λεπτά συμμετοχής, αν και μια εβδομάδα πριν στον εντός έδρας αγώνα με τη Ζενίτ αδικήθηκε από τα μόλις 7 λεπτά συμμετοχής του (5 πόντοι, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο).

Τα up and down είναι μπόλικα φέτος για τον Λευτέρη, κάτι αναμενόμενο, τραμπαλίζεται μαζί με όλους τους συμπαίκτες του σε μια μεταβατική περίοδο για το τμήμα. Κόντρα στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ,πάντως, όταν ο Κώστας Χαραλαμπίδης του άναψε το πράσινο φως για να μπει στο παρκέ ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να μικρύνει το γήπεδο επιστρατεύοντας σχήμα-καμικάζι με τέσσερις ψηλούς και ημίψηλους (Παπαπέτρου, Κασελάκη, Μήτογλου, Παπαγιάννη).

Τότε και μόνο τότε παίχτηκε κάποιου είδους άμυνα από τον Παναθηναϊκό, όταν το νεύρο και το φιλότιμο πήραν χώρο στο γήπεδο, μια ευγενική προσφορά από τους…χαμάληδες: ο Κασελάκης, ο Μποχωρίδης, ο Μήτογλου της δ’ περιόδου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News