Σχεδιάζεται η νέα φανέλα - Οι πρώτες πληροφορίες για το deal με την Adidas

Σχεδιάζεται η νέα φανέλα - Οι πρώτες πληροφορίες για το deal με την Adidas

Ο Παναθηναϊκός μετά από μια σπουδαία τετραετή συνεργασία που είχε με την Robe di Kappa επιστρέφει από την επόμενη σεζόν στην Adidas, η οποία είχε δημιουργήσει αξέχαστες φανέλες που έχουν μείνει στην ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι θ’ αλλάξει εταιρεία ενδύσης, καθώς θα φύγει από τη Robe di Kappa και θα επιστρέψει στην Adidas. Οι πράσινοι στο παρελθόν συνεργάστηκαν για μια 20ετια με την Adidas (1995-2015). Έπειτα πήγαν στην Puma (2015-2017) κι από εκεί στην Nike (2017-2019).

Από το 2019 έως και το τέλος της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός θα φοράει τη Robe di Kappa, η οποία δημιούργησε εξαιρετικές φανέλες, ενώ συνδυάστηκε και με την επιστροφή του συλλόγου στους τίτλους. Την περσινή χρονιά οι πράσινοι φορώντας τη συγκεκριμένη μάρκα πήραν το Κύπελλο Ελλάδος.

Πλέον μετά από τέσσερα πολύ εποικοδομητικά χρόνια, οι πράσινοι επιστρέφουν σ’ ένα από τα δύο μεγαλύτερα brand αθλητικής ένδυσης στον κόσμο. Με την Adidas ο Παναθηναϊκός έχει συνδέσει την ιστορία του, καθώς πέρα από το γεγονός ότι τη φορούσε πάρα πολλά χρόνια, παράλληλα έχει κάνει και πολλές ευρωπαϊκές πορείες μ’ αυτή.

Να θυμίσουμε πως φορώντας φανέλες της συγκεκριμένης εταιρείας, το Τριφύλλι βρέθηκε τη σεζόν 1995-96 στα ημιτελικά του Champions League, ενώ τη σεζόν 2000-01 πήγε μέχρι τα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης, όπως έγινε και τη σεζόν 2002-03 αλλά για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Όσον αφορά τις εγχώριες επιτυχίες, ο Παναθηναϊκός με την Adidas πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα το 1996, δύο double (2004, 2010) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2014).

Τέλος, η συμφωνία με την Adidas αναμένεται να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μέσα στους επόμενους μήνες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News