Σάσαρι - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το φιλικό σήμερα

Σάσαρι - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το φιλικό σήμερα

Στο Κάλιαρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ο οποίος θα λάβει μέρος στο τουρνουά Ντινάμο Σάσαρι με τη συμμετοχή επίσης της Αρμάνι Μιλάνο και της Βαρέζε.

Οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα (10/09, 21:30) την Σάσαρι στον ημιτελικό ενώ αν προκριθούν το πιο πιθανό είναι να βρουν την Αρμάνι Μιλάνο στον τελικό.

Ο σημερινός αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι dinamo TV σε αυτό το λινκ https://www.youtube.com/c/DinamoTVSassari  ενώ το newspao θα έχει  live streaming την αναμέτρηση.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες ( Καλαϊτζάκης Γ., Καλαϊτζάκης Π., Ουόλτερς, Πάρις Λι, Άντριους, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Χουγκάζ, Ματζούκας, Αβδάλας, Γκουντάιτις, Σαμοντούροφ, Σαρικόπουλος), πλην δηλαδή των διεθνών Γιώργου Παπαγιάννη και Μάριους Γκριγκόνις που συνεχίζουν στο Ευρωμπάσκετ.

Τέλος, ο προπονητής του Τριφυλλιού θα μπορέσει να τεστάρει την ομάδα του σε υψηλής ανταγωνιστικότητας παιχνίδια και να δει σε ποιο στάδιο προοδεύει η προετοιμασία του και η μετάδοση της αγωνιστικής του φιλοσοφίας στους παίκτες του.

Δείτε παρακάτω το ποστ της ΚΑΕ:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News