Σας γλεντάει και ο Κωνσταντινέας!

Αναλυτικά διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον ΣΠΟΡ FM:

«Ο Κωνσταντινέας δεν είναι πίσω από τα συμφέροντα κανενός Μαρινάκη, κανενός Σαββίδη και οποιουδήποτε άλλου. Δεν θέλουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, ο Κωνσταντινέας θέλει το καλό του ποδοσφαίρου. Η ψυχολογική πίεση που δέχθηκε η οικογένειά μου ήταν τεράστια, αυτό είναι το χειρότερο, όχι ο φούρνος. Δεν είμαι μόνο εγώ.

[ads2]

Υπήρχαν διαιτητές, δημοσιογράφοι και άλλοι άνθρωποι που αηδιάσανε και φύγανε από το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλοι που είναι αγωνιστές και συνεχίζουν.

Κάθε μέρα γράφουν τα παραπολιτικά για εμένα, ότι είμαι ψώνιο, είμαι ψώνιο ηθικής και ότι δεν είναι αρεστός ο Κωνσταντινέας στο Μαξίμου. “Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι”, αν για τα ντουβάρια του δεν είναι αρεστός ο Κωνσταντινέας.

Από το έργο μου θα κριθώ. Δεν τους θεωρώ δημοσιογράφους αυτούς, αλλά όσους υπογράφουν μόνο τα κείμενά τους. Για να λέμε και την άλλη πλευρά, οι μισοί που θέλουν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, ήταν μπλεγμένοι παλιά. Εγώ φώναζα από το 2012 για την κάρτα υγείας, εάν γινόντουσαν οι έλεγχοι δεν θα έκλαιγαν αυτές οι 15 μανάδες για τα παιδιά τους», συνέχισε αναφερόμενος στην κάρτα υγείας.

Είμαι ο μοναδικός που δεν έχω σχολιάσει τη δικαιοσύνη και ούτε θα τη σχολιάσω. Είχα πάει να καταθέσω γιατί πιστεύω στη δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε είναι η απόφαση της δικαιοσύνης, θα εξακολουθώ να πιστεύω στη δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα, για την υπόθεση, η απειλή συσχετίζεται με την έκρηξη. Όταν απειλείς κάποιον, κάτι θέλεις να κάνεις, δεν το κάνεις έτσι γιατί δεν σου έφτιαξα καλό ψωμί. Άντε και ο Κωνσταντινέας είναι τρελός. Αλλά όλος ο κόσμος είναι τρελός;

Δεν διαφωνώ ότι ένας υπουργός θέλει να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Αλλά όταν έχεις περιοριστικούς όρους ενασχόλησης με τον αθλητισμό, δεν μπορείς να μιλάς για τίποτα πάνω σε αυτή. Δεν μπορείτε να καλείται κανέναν γιατί θα μιλάτε για το ποδόσφαιρο. Δεν μιλάω με αιχμές. Δεν μπορείτε να μιλάτε για τον αθλητισμό.

Στο νομό μου, ανέβηκε ο γαμπρός του κυρίου Σταθόπουλου, ο κύριος Μπλάνας που είναι 39 χρονών. Μεγαλώσανε τα όρια ηλικίας σε μια… νύχτα. Οι αρεστοί πως θα ανέβουν αλλιώς; Δεν συμφωνώ ότι θα έρθει η άλλη ΕΠΟ και θα καθαρίσει τους διαιτητές. Δεν είναι όλοι κακοί. Οι διαιτητές δεν φταίνε τίποτα, είναι σαν το σκυλί, όπως το μάθεις.

Εάν υπήρχε θεσμοθέτηση για τη διαιτησία βάση καταστατικού, τώρα κανείς δεν θα φώναζε. Δεν θα υπήρχε αμφιβολία, ούτε καχυποψία. Στην Ελλάδα όμως έχουμε το κακό να τα τσουβαλιάζουμε όλα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα,υπάρχουν εξαιρέσεις παντού.

Με ρωτάτε ένα πράγμα που έχω καταγγείλει. Παρατήθηκα από πρώτος διαιτητής και μετά έκανα την καταγγελία. Όλοι στο ποδόσφαιρο έχουν γυρίσει το… μπιφτέκι. Υπάρχει παράγοντας στην Σούπερ Λίγκα, που έχει γυρίσει όχι το μπιφτέκι αλλά ολόκληρη την πόλη. Τον ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός ο πρόεδρος, που αλλάζει καταθέσεις».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News