«Σαρωτικές αλλαγές στους ξένους - Τι θα γίνει με Νέντοβιτς, Σαντ Ρος»

«Σαρωτικές αλλαγές στους ξένους - Τι θα γίνει με Νέντοβιτς, Σαντ Ρος»

Τίτλοι… τέλους βλέπει να πέφτουν σήμερα στην σειρά των τελικών με ον Ολυμπιακό, με βάση τουλάχιστον την εικόνα που δείχνει ο Παναθηναϊκός έως τώρα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, εξηγώντας και τι πρέπει να γίνει για να μην συμβεί αυτό.

«Θέλει να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, αν και το 3-0 είναι κάπως αναπόφευκτο. Υπάρχει απογοήτευση μετά τον δεύτερο τελικό, φαίνεται ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό, κυρίως στο κομμάτι των έξτρα λύσεων. Μια σχεδόν καταστροφική σεζόν ολοκληρώνεται και μένει να δούμε πως θα ξεκινήσει η επόμενη. Πρέπει να είναι σκληρός στην άμυνα, να βγάλει καλύτερες ομαδικές συνεργασίες και να μην παρασυρθεί από τον ρυθμό», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το «τριφύλλι» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο Γιώργος Βόβορας καλείται να εμφανίσει μια καλύτερη εικόνα από αυτή που δείχνει σχεδόν όλη τη σεζόν.

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι το καλοκαίρι θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, ακόμα και στους ξένους, όπου ίσως μείνουν οι Νέντοβιτς και Σαντ Ρος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News