Σάρλια: «Για να είμαστε στον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι αντέχουμε την πίεση»

Παναθηναϊκός: "Έδειξε" Σάρλια βασικό ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Σβόνιμιρ Σάρλια μίλησε μετά το ντεμπούτο του στην Super League, τονίζοντας ότι αντέχει την πίεση που έχει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε τι δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

«Ήμασταν έτοιμοι, αισθανόμασταν έτοιμοι για το ματς. Εδώ και 2,5 μήνες δουλεύουμε για τα επίσημα ματς, είχαμε προπονηθεί σκληρά και το φινάλε αυτού του αγώνα μας έβγαλε νικητές όπως το θέλαμε και το ελπίζαμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε, όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά γινόμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις πετύχαμε το πρώτο γκολ νομίζω πως όλα έγιναν καλύτερα και πιο εύκολα για εμάς και φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη

Αισθάνομαι πολύ καλά δίπλα στον Φραν γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλή εμπειρία. Μου μιλάει συνέχεια, με βοηθάει για να συνεργαστούμε σωστά. Μου αρέσει να παίζω δίπλα του γιατί γίνομαι καλύτερος με τη δική του βοήθεια.

Προσωπικά, βέβαια, δεν είμαι ακόμα στο 100% για να μπορέσω να δείξω όλες τις δυνατότητές μου. Θα χρειαστώ μερικά ματς για να είμαι στο επίπεδο που θέλω. Είμαι καλά όμως ξέρω ότι δεν είμαι ακόμα στο ανώτατο επίπεδο που μπορώ να παρουσιαστώ για την ομάδα

Γνωρίζουμε την πίεση που ασκείται στην ομάδα, αλλά είμαστε στον Παναθηναϊκό γιατί γνωρίζουμε και μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πίεση. Η νίκη που πήραμε μόνο καλό μπορεί να μας κάνει και να μας δώσει ώθηση σε αυτό το ξεκίνημα.

Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα και στην ψυχολογία γιατί αν δεν κάνεις σωστή έναρξη και μάλιστα σε εντός έδρας ματς τότε τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο δύσκολα. Αξίζαμε τη νίκη, την πήραμε και τώρα συνεχίζουμε….

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους οπαδούς για τη στήριξη που μας παρείχαν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ήταν εκπληκτικοί και στα 90 λεπτά….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News