Σαριέγκι για τα ματς με την Μπιλμπάο: «Κόλαση η Λεωφόρος, 50-50 η πρόκριση»

Σαριέγκι για τα ματς με την Μπιλμπάο: «Κόλαση η Λεωφόρος, 50-50 η πρόκριση»

Ο Βάσκος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Γιόσου Σαριέγκι, μίλησε στην Mundo Deportivo για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός δήλωσε ότι η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση, με τον ίδιο να δίνει μοιρασμένες πιθανότητες, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κόλαση της Λεωφόρου. Πέρα από τα αγωνιστικά και τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Μπιλμπάο, αναφέρθηκε στα όμορφα χρόνια που έζησε όσο αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Για τους αγώνες των Playoffs του Europa League

Η Αθλέτικ διαθέτει περισσότερη ποιότητα και αγωνίζεται σε πολύ καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν παίζουν μπάλα τα χρήματα και ο εξοπλισμός, δεν είναι πάντα το μπάτζετ καθοριστικό. Δίνω ένα μικρό πρβάδισμα στην Μπιλμπάο, αλλά για μένα η πρόκριση είναι 50-50.

Για το τι θα συναντήσει η Μπιλμπάο στην Αθήνα

Είναι ένα γήπεδο περίπου 15.000 θέσεων, με καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι ωραίο για την Μπιλμπάο να παίξει εκεί, αλλά θα είναι κόλαση.

Για τις αναμνήσεις του από την πενταετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό

Ήταν πολύ όμορφα, ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου. Γεννήθηκαν εκεί τα παιδιά μου και παρά το ότι δυσκολεύτηκα να φύγω από την Βασκονία δεν μετανιώνω, νιώθω 100% δικαιωμένος για την απόφασή μου.

Σερί ταμεία σε αποδόσεις για όλα τα γούστα! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News