Σαραβάκος: «Τυχεροί οι σημερινοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού...»

Σαραβάκος: «Τυχεροί οι σημερινοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού...»

Για τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού μίλησε ο Δημήτρης Σαραβάκος στην ιστοσελίδα BnSports στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τη Stoiximan.

Αναλυτικά:




«Είναι τυχεροί οι σημερινοί ποδοσφαιριστές που φοράνε τόσο ποιοτικές φανέλες, με ανεπτυγμένη τεχνολογία, αλλά πιο τυχεροί είναι που φοράνε το συγκεκριμένο έμβλημα στο στήθος τους. Αυτό και μόνο τα λέει όλα», είπε για τις νέες εμφανίσεις, ενώ για το γεγονός του ότι αναγράφονται πολλά ονόματα παλαίμαχων επάνω στη βασική φανέλα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού του, συμπλήρωσε:

«Η φανέλα έχει εκατοντάδες ονόματα πάνω. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι μέσα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Όπως και οι παλαιότεροι, έτσι και οι νεότεροι πρέπει να είναι υπερήφανοι και ευτυχισμένοι που έχουν αυτή την τιμή. Πρέπει όλοι να καταθέτουν σώμα και ψυχή».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News