Σαραβάκος: «Αν ήταν όπως παλιά, θα δινόταν μεγαλύτερες ευκαιρίες στους Έλληνες»»

Σαραβάκος: «Αν ήταν όπως παλιά, θα δινόταν μεγαλύτερες ευκαιρίες στους Έλληνες»»

Με κολακευτικά λόγια για την αξία του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Με κολακευτικά λόγια για την αξία του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο «μικρός» του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, καθώς και για τους ταλαντούχους νεαρούς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά απάντησε με… ντρίμπλα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαραβάκου στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Για τους παίκτες οι οποίοι παίζουν στο εξωτερικό: «Δεν έχω εικόνα για τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό, αλλά για να είναι στην εθνική ομάδα κάτι θα έχουν δείξει. Μην ξεχνάμε ότι θέλουν χρόνο, όπως και εγώ ήθελα για να προσαρμοστώ στην εθνική. Να μην είμαστε αυστηροί μαζί τους, να τους κρίνουμε μέσα σε ένα εύλογο διάστημα».

Για το ρεκόρ του με πέντε γκολ σε φιλικό παιχνίδι με την Αίγυπτο: «Είχε διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτά γίνονται για να τα σπάνε κάποιοι άλλοι. Στο εξωτερικό υπάρχουν, βέβαια, ποδοσφαιριστές που έχουν βάλει πέντε γκολ σε έναν αγώνα. Αυτά στο μέλλον θα αλλάξουν».

Για την ποιότητα των νεαρών Ελλήνων: «Δεν θέλω να τοποθετούμαι γιατί δεν είναι σωστό. Έχουμε πολύ ταλαντούχα παιδιά και μικρά σε ηλικία, 18-19 χρονών, τα οποία διαπρέπουν στο ελληνικό πρωτάθλημα όποτε έχουν την ευκαιρία και τώρα θα τα δούμε στην εθνική ομάδα. Δεν μπορούμε να καθορίσουμε πόσοι Έλληνες θα αγωνίζονται, πλέον, είναι ελεύθερη η αγορά. Αν ήταν όπως παλιά, με τρεις ή πέντε ξένους, θα δινόταν μεγαλύτερες ευκαιρίες στους Έλληνες».

Για τον Τζόλη: «Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία για την ηλικία του και μεγάλη εμπειρία. Διαθέτει σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση, το μέλλον είναι μπροστά του για να κάνει πολλά πράγματα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News