Σάρας: "Γι' αυτό ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός"

Σάρας: "Γι' αυτό ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός"

O Σάρας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού μετά την νίκη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ.

Ο Σάρας αναφέρθηκε στην υποδοχή των οπαδών του τριφυλλιού στο αεροδρόμιο τονίζοντας ότι γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο σκοράρισμα. Δεν περίμενα αυτό το παιχνίδι, περίμενα ακόμα πιο χαμηλό σκοράρισμα. Όμως, ο Χίγκινς και ο Μίροτιτς βοήθησαν επιθετικά και έβαλαν σημαντικά σουτ. Παράλληλα, στην άμυνα δεν ήμασταν αντίστοιχοι του επιπέδου μας. Κάναμε λάθη και δώσαμε εύκολους πόντους. Ωστόσο, κάναμε καλή δουλειά στο κομμάτι των ριμπάουντ. Δώσαμε το τρίτο παιχνίδι σε πέντε ματς. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για την νίκη και να πάμε σπίτι μας».

Για τον Μάριο Χεζόνια, την υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο και το αν ένιωσε νοσταλγία: «Ναι, φυσικά. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός. Όταν είδα όσα έγιναν με τον Μάριο ένιωσα πολλά πράγματα. Χαίρομαι για εκείνον. Αυτά σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, μπορείς να τα ζήσεις μόνο όταν παίζεις σε αυτή την ομάδα».

Για την αντιμετώπιση του Κροάτη: «Τακτικά δεν άλλαξαν πράγματα για εμάς. Δεν είχαμε πληροφορίες για εκείνον, είδαμε τα clips του από το ΝΒΑ. Πήγαινε συνήθως προς τα δεξιά, όταν πήγαινε αριστερά τον παίζαμε under».

Για αυτά που πρέπει να αποδείξει η Μπαρτσελόνα στη συνέχεια: «Προσπαθούμε να είμαστε τέλειοι. Αυτό, βέβαια, δεν θα συμβεί ποτέ. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να προπονηθούμε πολύ. Οι παίκτες κάποιες φορές δεν προλαβαίνουν να αναρρώσουν. Πήραμε πράγματα από τον Μπολμάρο και τον Σμιτς, είναι σημαντικό να σου δίνουν τόσα παίκτες από τον πάγκο. Φέραμε τον Κλαβέρ πίσω στη δράση. Δεν έχει τόση σημασία το τι κάνει ο καθένας ατομικά. Το θέμα είναι να νιώθουν όλοι σημαντικοί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News