Σαντ-Ρος: «Σέβομαι όσα έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Απρόοπτο με Σαντ Ρος στον Παναθηναϊκό!

Ο Σαντ-Ρος μίλησε στο Eurohoops ενόψει των τελικών της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

”Δεν είχαμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας. Απλά, μπορέσαμε να λυγίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, που έδειξε χαρακτήρα και ότι μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο.

Κέρδισαν, άλλωστε, δύο φορές τον Παναθηναϊκό. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στη Λάρισα. Εμείς, ως Παναθηναϊκός, βγήκαμε στο γήπεδο και παίξαμε για να κερδίσουμε.”

”Είμαστε αναμφισβήτητα έτοιμοι για τους Τελικούς. Θα είναι μία διαφορετική σειρά αυτή με τον Ολυμπιακό. Ξεκινάμε από το μηδέν. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα μέχρι στιγμής. Στην Ευρωλίγκα, στην Ελλάδα. Τα σέβομαι όλα αυτά. Αλλά στο τέλος, καλύτερη ομάδα θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Εμείς πρέπει απλά να παίξουμε το παιχνίδι μας”.

Ενώ για την απόδοση του απέναντι στον Ολυμπιακό είπε:

”Απλά μου αρέσουν τα ματσαρίσματα, ξέρω πόσο σημαντικά είναι αυτά τα ματς για την Ελλάδα, την πόλη, την ομάδα, τους παίκτες. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες σειρές στην Ευρώπη, όλοι θέλουν να τη δουν. Μου αρέσει που είμαι κομμάτι της.”

”Περίμενα να έχουμε αυτή την ατμόσφαιρα. Έγιναν διάφορα στη Λάρισα, ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε ίδια αντίδραση σαν ομάδα και σαν κοινό.”

To μήνυμα του στους οπαδούς του Τριφυλλιού:

”Είμαι σίγουρος ότι ήδη ξέρουν, είμαι σίγουρος ότι ξέρουν πως θα εμφανιστούμε προετοιμασμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό, θα εμφανιστούμε καλύτεροι.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News