Σαντ Ρος: «Ενθουσιασμένος για τον τελικό - Μπορώ και καλύτερα!»

Σαντ Ρος: «Ενθουσιασμένος για τον τελικό - Μπορώ και καλύτερα!»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στην άμυνα παρουσιάστηκε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος σχολίασε και τις δικές του προσωπικές επιδόσεις.

Ο Κουβανός γκαρντ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Θέλαμε να τελειώσουμε δυνατά το παιχνίδι. Ήθελα να παίξω καλά στην άμυνα για την ομάδα και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Ξέραμε ότι το Λαύριο θα ερχόταν να παίξει και εμείς θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά. Είχαμε σαν στόχο να κρατήσουμε τη νοοτροπία μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας. 

Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό. Όλοι στην ομάδα το ίδιο. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα έρθουν να παίξουν σκληρά και θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στον τελικό.

Νιώθω ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Ο ουρανός είναι το ταβάνι μου. Δεν είναι κακή χρονιά αλλά μπορώ να πάω καλύτερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News