Σανμαρτέαν: «Με ταπείνωσαν - Το άγνωστο επεισόδιο στον Παναθηναϊκό»

Σανμαρτέαν: «Με ταπείνωσαν - Το άγνωστο επεισόδιο στον Παναθηναϊκό»

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, αποκάλυψε ένα «άγνωστο επεισόδιο στον Παναθηναϊκό», με το οποίο όπως ισχυρίζεται ένιωσε την ταπείνωση.

Ο Ρουμάνος, πρώην πράσινος, ισχυρίστηκε ότι ένιωσε ταπεινωμένος στην Ελλάδα, καθώς έπρεπε να σταματήσει να αγωνίζεται για ένα τρίμηνο, κατά τη διάρκεια του οποίου πήγε μόνο για προπόνηση το βράδυ.

«Υπήρξε και ένα άλλο επεισόδιο στον Παναθηναϊκό, μου είπαν πως είχα ντοπαριστεί. Εγώ είχα από την φύση υψηλή τεστοστερόνη, όταν είδαν οτι είναι πάνω από 7 ενώ το όριο είναι 4.2 μου είπαν ότι κάνω ντόπινγκ. Έμεινα εκτός 3 μήνες.

Δεν με πιστεύανε, περίμεναν κάτι αποτελέσματα από Αυστρία τα οποία έδειξαν ότι δεν έκανα ποτέ μου ντόπινγκ. Είναι πολύ δύσκολα να επανέλθεις μετά από 3 μήνες , δεν έπαιξα καθόλου, ήμουν όλη μέρα σε πισίνες και πήγαινα για προπόνηση μόνο τα βράδια, ήταν ταπείνωση.

Ο κόσμος δεν ήταν ενημερωμένος γιαυτα τα πράγματα, ο καθένας έλεγε ότι είμαι αλαζονικός, υπερόπτης, που δεν μπορεί να προσαρμοστεί πουθενά. Δεν ήταν η θέση μου να ενημερώσω τον κόσμο και να τους εξηγήσω γιατί τα πράγματα ήταν έτσι», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Σανμαρτεάν στο As.ro.

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν ήρθε στην Ελλάδα το 2003 για τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το νταμπλ. Σε ηλικία 23 ετών ο Ρουμάνος κατέγραψε 27 συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ. Την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 έπαιξε σε μόλις 8 ματς, ενώ πέτυχε 1 τέρμα. Ήταν στο ρόστερ του “τριφυλλιού” και το 2005-2006, δίχως να καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News