Σανμαρτεάν για Παναθηναϊκό: «Εγώ φταίω...»

Σανμαρτεάν για Παναθηναϊκό: «Εγώ φταίω...»

Με μεγάλη δόση αυτοκριτικής, ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν μίλησε στα κανάλια Novasports για το διάστημα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και κατηγόρησε τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πετύχει αυτά που ήθελε με τους Πράσινους.

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λουτσιάν Σανμαρτεάν:

“Δεν ήμουν έτοιμος να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά. Αν ήμουν πιο ώριμος, αν ήμουν 26-27 ίσως να τα πήγαινα καλύτερα. Όμως ήμουν 23, ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Ρουμανίας και δεν ήμουν έτοιμος πνευματικά για να παίξω γι’ αυτή την ομάδα. Είχα την ποιότητα να παίξω για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος, γιατί στο διάστημα που έπαιζα στην ομάδα είχε απίθανους παίκτες και αν ήμουν πιο ήρεμος, πιο ώριμος θα μπορούσα να διαχειριστώ διαφορετικά τις καταστάσεις που προκύπτουν σε ένα σύλλογο ή σε ένα ποδοσφαιριστή.

Ήμουν νέος, ήμουν λίγο χαζός, βιαζόμουν να δείξω την ποιότητα μου και δεν είχα περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μου για να δω την κατάσταση.

Βιαζόμουν να αποδείξω, να δείξω. Ήμουν νέος και ανυπόμονος. Αν είχα περισσότερη υπομονή από την ομάδα, θα μπορούσα να πάω καλύτερα με τον Παναθηναϊκό. Δεν φταίει κανένας. Αν πρέπει να κατηγορήσω κάποιον, τότε πρέπει να κατηγορήσω τον εαυτό μου, γιατί δεν ήμουν έτοιμος να παίξω σε αυτή την ομάδα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News