Σανκαρέ: Το συμβόλαιο και οι απολαβές στον Παναθηναϊκό

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Σανκαρέ - Η διάρκεια του συμβολαίου

Κι επισήμως… Γιουνούς Σανκαρέ στον Παναθηναϊκό.

Κι επισήμως… Γιουνούς Σανκαρέ στον Παναθηναϊκό.

Στην απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου προχώρησε το «τριφύλλι», ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών που είναι διάρκειας 1,5 έτους.

Πρόκειται για ένα όνομα που βρέθηκε στο προσκήνιο το βράδυ του Σαββάτου και σήμερα σφραγίστηκε η συμφωνία ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον μέχρι πρότινος χαφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν (2007-11), ενώ παράλληλα, έχει περάσει και από Ρεμς, Ντιζόν, Βαλενσιέν, Γκινγκάμπ, Λιλ και Μπορντό. Πρόκειται για μια προσθήκη που έχει τη σφραγίδα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί, που γνωρίζει πολύ καλά και τον Σανκαρέ και την αγορά της Γαλλίας.

Αναφορικά με τα χρήματα που θα εισπράξει ο Σανκαρέ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σενεγαλέζος θα έχει συνολικές απολαβές 420.000 ευρώ, συν κάποια μπόνους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News