Σανίδα σωτηρίας μέσω Μπεργκ και «Πειραιώς»

Θέλει 10 εκατ. για Μπεργκ, το... συζητάει με 7

Μία – όχι και τόσο ουτοπική – προοπτική σωτηρίας για τον μήνα Νοέμβριο προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του συλλόγου καταβάλουν ήδη προσπάθειες για να εισπράξουν τα χρήματα από την πώληση του Μπεργκ περίπου 1,5 μήνα νωρίτερα, μέσω της τράπεζας Πειραιώς.

Ο Παναθηναϊκός έχει παραλάβει μέχρι σήμερα από την Αλ Αϊν το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Από κει και πέρα, η αραβική ομάδα είναι υποχρεωμένη να δώσει άλλο 1,55 εκατομμύριο ευρώ σε δύο δόσεις. Η πρώτη ορίστηκε τον Ιανουάριο και η δεύτερη τον Φλεβάρη του 18 (750.000 και 800.000 ευρώ αντίστοιχα).

Η πράσινη ΠΑΕ επιχείρησε να πείσει την αραβική ομάδα να δώσει το συγκεκριμένο ποσό μία ώρα… νωρίτερα, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Η απάντηση ήταν αρνητική από τους Άραβες.

Παρόλα αυτά, «το καλό το παλικάρι γνωρίζει κι άλλο μονοπάτι». Οι πράσινοι προσέγγισαν την τράπεζα «Πειραιώς», ώστε να πάρουν δάνειο τα περισσότερα από τα χρήματα που τους οφείλονται από την υπόθεση Μπεργκ.

Το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει και άπαντες περιμένουν τις τελικές εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο του Νοέμβρη. Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» πάση θυσία να βρει το ποσό του 1,3 εκ ευρώ, για να πληρώσει την δόση των παιχτών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News