Θέλει 10 εκατ. για Μπεργκ, το... συζητάει με 7

Σανίδα σωτηρίας μέσω Μπεργκ και «Πειραιώς»

panathinaikos nea

Μία – όχι και τόσο ουτοπική – προοπτική σωτηρίας για τον μήνα Νοέμβριο προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του συλλόγου καταβάλουν ήδη προσπάθειες για να εισπράξουν τα χρήματα από την πώληση του Μπεργκ περίπου 1,5 μήνα νωρίτερα, μέσω της τράπεζας Πειραιώς.

Ο Παναθηναϊκός έχει παραλάβει μέχρι σήμερα από την Αλ Αϊν το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Από κει και πέρα, η αραβική ομάδα είναι υποχρεωμένη να δώσει άλλο 1,55 εκατομμύριο ευρώ σε δύο δόσεις. Η πρώτη ορίστηκε τον Ιανουάριο και η δεύτερη τον Φλεβάρη του 18 (750.000 και 800.000 ευρώ αντίστοιχα).

Η πράσινη ΠΑΕ επιχείρησε να πείσει την αραβική ομάδα να δώσει το συγκεκριμένο ποσό μία ώρα… νωρίτερα, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Η απάντηση ήταν αρνητική από τους Άραβες.

Παρόλα αυτά, «το καλό το παλικάρι γνωρίζει κι άλλο μονοπάτι». Οι πράσινοι προσέγγισαν την τράπεζα «Πειραιώς», ώστε να πάρουν δάνειο τα περισσότερα από τα χρήματα που τους οφείλονται από την υπόθεση Μπεργκ.

Το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει και άπαντες περιμένουν τις τελικές εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο του Νοέμβρη. Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» πάση θυσία να βρει το ποσό του 1,3 εκ ευρώ, για να πληρώσει την δόση των παιχτών.

 Διαλέξτε ανάμεσα σε 1500+ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ και διασκεδάστε από όπου κι αν βρίσκεστε χωρίς κατάθεση!

loading...

Eλέγξτε επίσης

Ο παίκτης που βρίσκεται πίσω από την ανακοίνωση κατά της διοίκησης

Το απόγευμα της Παρασκευής, οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης, λόγω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

pao nea