Σαν σήμερα το «διπλό» στην Μίντιλαντ, αφιερωμένο στον Μπεργκ! (vid)

Σαν σήμερα το «διπλό» στην Μίντιλαντ, αφιερωμένο στον Μπεργκ! (vid)

Το καλύτερο δώρο στον Μάρκους Μπεργκ επιφύλασσαν οι συμπαίκτες του στις 28 Αυγούστου του 2014 και στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, σε ένα ματς που ο Σουηδός δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Σαν σήμερα… πριν από επτά χρόνια ο Παναθηναϊκός πήρε μια ιδιαίτερη νίκη στη Δανία κόντρα στην τότε, πρωτάρα Μίντιλαντ με σκορ 2-1 και τέρματα των Νάνο και Κλωναρίδη.

Το «4-1» του Μπεργκ στη Λεωφόρο είχε καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, ωστόσο, το «2» στην έδρα της Μίντιλαντ είχε άλλη… σημασία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έστειλαν ψυχολογικό… boost στον Σουηδό «κίλερ», ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα, είχε τραυματιστεί σοβαρά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στους Βοιωτούς.

Θυμηθείτε τα γκολ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News