Σαν σήμερα το αμφιλεγόμενο ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη (vid)

Σαν σήμερα το αμφιλεγόμενο ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη (vid)

Ένα «Αθηναϊκό ντέρμπι» που συζητήθηκε έντονα εκείνη την εποχή για τη διαιτησία του Ευθυμιάδη ήταν εκείνο της Νέας Σμύρνης στις 21/9/2003 με τη γηπεδούχο ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να αναμετρούνται ισόπαλοι 2-2.

Πριν από 18 χρόνια το Τριφύλλι κρατούσε τη νίκη στα χέρια του απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά ο Ευθυμιάδης έβαλε «φωτιά» σε ένα ματς που έμοιαζε να έχει κριθεί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Κυργιάκος και Φύσσας έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ιτζάκ Σουμ, ωστόσο, μια αποβολή στον Σεϊταρίδη και ένα πέναλτι, που απέκρουσε τελικά ο Χαλκιάς, άναψαν τα αίματα. Παράλληλα, φαίνεται πως είχε γίνει πεντακάθαρη παράβαση εντός περιοχής στον Σανμαρτεάν.

ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης (66 Λυμπερόπουλος), Κωστένογλου, Ζαγοράκης, Οκκάς, Τσιάρτας, Γεωργέας, Μόρας, Κατσουράνης, Γεωργάτος, Ίβιτς (74 Ναλιτζής).
Παναθηναϊκός: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Μάριτς, Σεϊταρίδης, Παπαδόπουλος (46 Μορις), Ζουτάουτας, Κυργιάκος, Σανμαρτεάν, Κωνσταντίνου, Φύσσας, Μικάελσεν (71 Κωνσταντινίδης).

Θυμηθείτε το επεισοδιακό ντέρμπι:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News