Σαν σήμερα η κεφαλιά - πρόκριση του Ιβανόφ στη Δανία (vid)

Σαν σήμερα η κεφαλιά - πρόκριση του Ιβανόφ στη Δανία (vid)

Ο Ιβάν Ιβανόφ φρόντισε να αφήσει κάτι πίσω του να θυμούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο σύντομο κι όχι τόσο πετυχημένο πέρασμά του από το σύλλογο.

Στις 25 Αυγούστου του 2016 ο Παναθηναϊκός έψαχνε ένα γκολ στην έδρα της Μπρόντμπι για να βάλει τέλος και τυπικά στην υπόθεση πρόκριση, καθώς είχε ταξιδέψει με το ισχυρό αβαντάζ του 3-0 στη Δανία.

Σε ένα ματς που οι οπαδοί της Μπρόντμπι ήταν κάτι παραπάνω από προκλητικοί, το Τριφύλλι έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τους Ιμπάρμπο και Μπεργκ να αδυνατούν να βρουν δίχτυα.

Τελικά, η λύση ευρέθη από εκεί που δεν το περίμενε ούτε ο Αντρέα Στραματσόνι, από τον Ιβανόφ, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα με μια άπιαστη κεφαλιά. Το συγκεκριμένο ματς ο Παναθηναϊκός άξιζε να το κερδίσει και με το παραπάνω!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News