Σαν να μην ήθελαν και πάλι...

Σαν να μην ήθελαν και πάλι...

Ένας Παναθηναϊκός που εξακολουθεί να μοιάζει πως δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα το προνόμιο να καυχιέται για 3×3 κόντρα στο Τριφύλλι σε τρεις διαφορετικές έδρες. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Αγρίνιο, Αθήνα, Γιάννενα… στο ίδιο έργο, θεατές! Είναι η απόλυτη ντροπή για τους πράσινους, ένα (ακόμη) κακόγουστο αστείο. Έδωσαν το δικαίωμα να χαρακτηριστούν μέχρι και ως «πελάτες» του Άγιαξ της Ηπείρου.

Οι παίκτες «ξενέρωσαν» τον κόσμο με το χειρότερο δυνατό τρόπο, ο Λάσλο Μπόλονι, ό,τι και να κάνει, είναι καταδικασμένος πλέον να αποτύχει, το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας έχει πάει… περίπατο και η χρονιά τείνει να θεωρηθεί, όχι μόνο χαμένη, αλλά καταστροφική για προφανείς λόγους.

Δεν είδαμε στους «Ζωσιμάδες» την παραμικρή αντίδραση, οι παίκτες ήταν, λες και έκαναν καταναγκαστικά έργα και περίμεναν να ολοκληρωθεί η βάρδια τους. Μα, σε ολόκληρο το 90λεπτο μόλις μία τελική στον στόχο (του Μαουρίσιο στο 70′)!

Η άμυνα «μπετόν» του Τριφυλλιού μετετράπη σε μία εκ των πιο εύθραυστων του πρωταθλήματος. Γκολ από τον Παμλίδη στο 21′ στο πρώτο ματς του Κυπέλλου, από τον Παντελάκη στο 2′ και το αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη στο 9′ στη ρεβάνς, γκολ στο 6′ από τον Εντιγκά απέναντι στον Παναιτωλικό, γκολ στο 19′ από τον Μιλιντσεάνου από τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια, δέχεται γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς με το «καλησπέρα».

Οι εκκινήσεις, αυτές, μαρτυρούν πολλά ως προς τη διάθεση της ομάδας, πριν από κάθε αναμέτρηση. Και όλα αυτά, ύστερα από την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου, τον «καυτηριασμό» των ΜΜΕ και την εισβολή των οπαδών στην προπόνηση.

Πλέον, ακολουθεί και η απόλυτη ξεφτίλα για τους πράσινους, το «κάζο» από τους Γιαννιώτες (ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ…). Άπαντες στον Παναθηναϊκό να ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά τους. Γιατί, όπως, γλυκάθηκαν με την «έξαψη» του Αγίου Βαλεντίνου, θα πικραθούν και με τα αποτελέσματα της δικής τους «ανάπαψης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News