Σαν να έκανε... «τραμπάλα»!

Παναθηναϊκός - Απόλλων 4-0: Highlights - Video

Με γνώμονα την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα θα μπορούσε εύκολα να συμπεράνει κάποιος πως ο κόουτς πάει να φτιάξει φέτος μια ομάδα με την συμπληρωματικότερη επιθετική τριάδα στην χώρα: ο Καρλίτος και ο Βιτάλ φάνηκε να απολαμβάνουν να παίζουν μαζί, θα δούμε τι θα κάνει και ο Παλάσιος που ήρθε για να γίνει βασικός.

Το απίθανο ήταν πως η ομάδα το Σάββατο έμοιαζε εκτός από τους λάτιν να μην έχει κάτι άλλο να επιδείξει κι αυτό είναι παράδοξο.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε πετύχει τα δύσκολα (δίνοντας στην ομάδα επιθετική νοοτροπία, ενθαρρύνοντάς την να παίζει γρήγορα και σωστά) και έμοιαζε να δυσκολεύεται στα εύκολα με τον Παναθηναϊκό να πιέζεται αμυντικά ακόμα κι όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, η πίεση του Απόλλωνα ήταν μεγαλύτερη στο πρώτο 20λεπτο του ματς, όταν ο γηπεδούχος έμοιαζε να μην ξέρει να αμυνθεί.

Το να βλέπεις μια μεγάλη ομάδα να κάνει κακό ματς μετά από ένα καλό δεν είναι σπάνιο.

Tο να βλέπεις ομάδα στη διάρκεια του ίδιου παιχνιδιού να μοιάζει μισή ώρα εκπληκτική και μισή ώρα λάθος σαν να κάνει τραμπάλα (!), είναι ασυνήθιστο: αυτή την αστάθεια πρέπει να βελτιώσει ο κόουτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News